1. HABERLER

  2. ETKİNLİK-EYLEM

  3. Medeniyet Üniversitesinden Gazze’ye destek eylemi
Medeniyet Üniversitesinden Gazze’ye destek eylemi

Medeniyet Üniversitesinden Gazze’ye destek eylemi

İstanbul Medeniyet Üniversitesi öğrencileri terörist İsrail’i protesto etmek, işgalci Siyonist’lerin yargılanması ve yaşanan insanlık dramına sessiz kalınmaması için yürüyüş ve basın açıklaması düzenledi.

19 Ekim 2023 Perşembe 20:23A+A-

İstanbul Medeniyet Üniversitesi öğrencileri, savaş suçlarına el-Ehli Baptist Hastanesindeki masum bebek ve çocukları katletmeyi de ekleyen terörist İsrail’i protesto etmek, işgalci Siyonist’lerin yargılanması ve yaşanan insanlık dramına sessiz kalınmaması adına okul kütüphanesi  önünde bir araya gelerek yürüyüş ve basın açıklaması düzenledi.

Tıp, Hukuk, Eğitim Bilimleri ve daha birçok fakülteden öğrencilerin ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörünün de katılımıyla gerçekleşen eylemde, kütüphane önünde bir araya gelen gençler, “Hamas’a selam, direnişe devam!” sloganlarıyla birlikte Göztepe Metro İstasyonu’na kadar yürüyüş düzenledi. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Gazze’deki direnişe destek olmak ve Aksa Tufanı Operasyonu’nun başarıya ulaşması için dua edildi. Basın açıklamalarının ardından koro halinde Kardan Aydınlık ezgisini seslendiren grup, tekbirler eşliğinde eylemi sona erdirdi.

meden1.jpg

meden2.jpg

meden3.jpg

meden4.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum