
Kemalizm: Darbeciliğin, hırsızlığın kılıfı
Her başı dara düşen Kemalist, bir Mustafa Kemal paylaşımı yapıp, vatan-millet-Sakarya edebiyatı ile kurtulacağını zannediyor.
HAKSÖZ HABER
Uzun zamandır yolsuzluklar ve kurultay şaibeleri ile çalkalanan CHP ve destekçileri, tüm bu ahlaksızlıkları Mustafa Kemal zırhı ile delmeye çalışıyor fakat eski Türkiye’nin yok olup gittiğinin farkında değil.
Bir taraftan kumpas, yalan diyerek iddiaları kabul etmeyen CHP, diğer taraftan koştur koştur kurultay yapıp, daha cumhurbaşkanlığı seçimlerine 3-4 yıl olmasına rağmen, açık oy gizli tasnif ile cumhurbaşkanı adayı belirliyor. Tüm paniğin sebebinin yolsuzluklar ve bununla beraber oluşan hukuki süreç olduğunu ise herkes çok iyi biliyor.
Bununla beraber, şaibeli ilk kurultay sonrası geçtiğimiz pazar yine şaibeli ve olaylı geçen olağanüstü kurultay sonrası, Kılıçdaroğlu tarafından hırsız olarak nitelenen Özgür Özel tekrardan genel başkan seçildi. Seçilen genel başkandan ülke için yapacağı icraatları açıklaması beklenirken, Kemalizm'in klasik ve işe yaramaz adımını atıp Samsun’dan yola çıkacağını açıkladı. Yani Mustafa Kemal’i takip ettiğini vurgulayarak, şaibeli durumlarını Atatürk zırhını kuşanarak temize çıkarmayı murad ediyor. Çünkü 100 yıldır bu kılıf, sihirli bir değnek gibi darbecileri korurken, keskin bir kılıç gibi halkın boynunun üzerinde durmakta.
Tabi nasıl ki Mustafa Kemal’i Padişah Vahdettin Samsun’a görevli olarak gönderdiyse, Özgür Özel’i de Erdoğan’ın gönderdiği yönündeki nükteleri atlayarak, artık Mustafa Kemal zırhının bir anlam ifade etmediğini belirtmek gerekir.
Bu sebeple ne Özgür Özel’in Samsun’dan yola çıkması, ne ismi sıklıkla pedofili, esrar ve kadına şiddetle birlikte anılan sanatçı müsvettelerinin Atatürk atıfları, ne de Ekrem İmamoğlu’nun “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” tarzı beylik lafların arkasına sığınması, hırsızlıkları ve darbeciliklerini temize çıkarmayacaktır.
HABERE YORUM KAT
Allahın Adaleti odurki bir fiil davranış ister sevdğin bir partiden ister sevmediğin bir partiden sadır olsun aynı tepkiyi vermektir. Eğer aynı tepkiyi vermiyorsa bu ilahi adalete aykırıdır.
Yanıtla (0) (0)Diyeceğim odur ki.
Kemalizm 100 yıldır aynı yerinde duruyor. Hükümetler değişsede sonuç değişmiyor. Ben 59 yaşındayım hemen her partinin hükümetini gördüm. Anıtkabire gidip çelenk koymayan ataya saygı göstermeyen anayasya bağlılığını bildirmayen bir kükümet başkanı ben görmedim.
Şimdi CHP nin dinsizliğine yolsuzluğuna olan tepkiye eyvala kim olursa olsun kamunun malına el uzatandan hesap sorulmalıdır.
CHP ye karşı AKP yi savunan arkadaşlara soruyorum AKP nin hükümetinde beledileyelerinde dinsizlik yolsuzluk yokmu hepsi ak paklarmı.
Mesela zina CHP döneminde suç iken AKP döneminde serbest oldu
Faiz yüzde elli ki Allah Kuranda Faiz yiyenler Allaha ve Resulune savaş açmıştır diyor.
Kısaca belirtmek gerekirse kemalizm hala yerinde duruyor. sistem küfür sistemi küfrü benimsemek küfürdür Allah muhafaza,
Yazıya ve yorumlara bakıyorum eski türkiye yeni türkiye derken sanki kemalizm gitmişde şeriat hakim olmuş havasındalar.
Bir ilimizinin ilçesinde içki tüketimi yaygın ve içenler de laik değiller namazlı niyazlı insanlar.
Ben bunu bir arkadaşa doğrumu diye sorduğumda doğrudur dedi. mesela düğünde damat içiyor kadınlar izlerken maşallah bi içidi bi içidi.
Aynı içkiyi laik içerken laf sayacaksın işallah maşallah diyenler içtimi övüneceksin.
Yani CHP Anıtkabire gittimi laikliği uyguladımı dinsiz olsun.
İşallah Maşallah diyen AKP anıtkabire gittimi laikliği uyguladımı aynı tepkiyi vermeyeceksin aksine destekleyeceksin.
Rabbimden dileğim odurki bizleri hakkı hak bilen ve haktan yana olan kullarından eylesin.
CHP rejiminin emir-kulu olmayı reddetmeden,CHP'ye karşı olmak tutarsızlıktan öte bir şeydir...........kendimize söylediğimiz yalanlara teslim olmayı reddederek,yani EBULHAKEMİN rejimine hayır demeyi sadece teorik olarak değil,pratiktede başarmak zorundayız............hangi niyet Allah'a gizli kalabilirki......
Yanıtla (0) (0)Hırsızlık , arsızlik, rüşvet, irtikâp, zimmet, nüfuzu kötüye kullanmak, zinaya bulaşmak vb .. akla ziyan ne kadar yüz kızartıcı katalog suç işleyen varsa ..
Yanıtla (0) (0)Can simidi olarak Kemalizm ' i görüyor ve ATA ' larının arkasına sığınmayı yeğliyor .. Halk olarak , bir asırdır hazineden geçimli, matah ve tamah yönleri ağır basan bu haramzadelerin kahrını çekiyoruz . .
Son olarak,
İstanbul BB başkanı imamın oğlu ve suç ortakları, bu kadar parayı nasıl kasalarına doldurdu, hesaplarına geçirdi buna da hayret ediyor insan ..
CHP Anadolu’da emperyalizmin son kalesidir ve düşmelidir
Yanıtla (0) (0)