1. HABERLER

  2. HABER

  3. EĞİTİM

  4. Kemalistlerin Favori Bakanı: Ziya Selçuk
Kemalistlerin Favori Bakanı: Ziya Selçuk

Kemalistlerin Favori Bakanı: Ziya Selçuk

Uğur Dündar, Halk Tv’de Koronavirüs salgını öncesinde yaptığı anlaşılan bir programda CHP’nin iktidarda olması durumunda tercih edeceği birini AK Parti’nin Milli Eğitim Bakanı yaptığını söylüyor.

09 Mayıs 2020 Cumartesi 22:29A+A-

HAKSÖZ HABER

Uğur Dündar, Halk Tv’de Koronavirüs salgını öncesinde yaptığı anlaşılan bir programda CHP’nin de iktidarda olsa tercih edeceği birini AK Parti’nin Milli Eğitim Bakanı yaptığını söylüyor.

Dündar, söz konusu programda olası CHP iktidarında bile bakan olmasının şaşkınlık yaratmayacağı bir ismin Ak Parti tarafından Milli Eğitim Bakanı yapıldığını belirtiyor.

AK Parti’nin Ziya Selçuk’u bakan yapmak zorunda kaldığını aktaran Dündar, “Bu çağda laik bir eğitimin olmazsa olmaz olduğunu onlar da anladılar.” ifadelerini kullanıyor.

Selçuk yaptığı icraatlar ve açıklamalarla Kemalistleri bir hayli sevindirmişe benziyor. Kemalist eğitim modeline yönelik hamleleriyle laik ve ulusalcı kesime göz kırpan Selçuk’un çabalarının Kemalist çevrelerde nasıl karşılık bulduğunu gözler önüne seren videoyu ilginize sunuyoruz:

HABERE YORUM KAT

3 Yorum