1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Katil Netanyahu'nun papağanı öttü: Meğer Ayşenur 'kazara' vurulmuş!
Katil Netanyahu'nun papağanı öttü: Meğer Ayşenur 'kazara' vurulmuş!

Katil Netanyahu'nun papağanı öttü: Meğer Ayşenur 'kazara' vurulmuş!

Her fırsatta Siyonist çetenin suçlarını örten ve adeta bir papağan gibi Netanyahu'nun yalanlarını tekrarlayan ABD Başkanı Biden, yine şaşırtmadı: Meğer Ayşenur Ezgi Eygi 'kazara' vurulmuş!

11 Eylül 2024 Çarşamba 09:30A+A-

HAKSÖZ-HABER

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'dan New York'a doğru yola çıkmak üzere ayrılırken, İsrail askerlerince öldürülen Eygi ile ilgili soruyu yanıtladı.

Biden, İsrail'in Eygi'nin öldürülmesini kabul etmesiyle ilgili yorumunu soran basın mensubuna, konuyla ilgili daha detaylı bilgi aldığını belirterek, "Öyle gözüküyor ki bu bir kazaydı, (kurşun) yerden sekerek kaza ile onu vurmuş. Halen bu konu üzerine çalışıyorum." değerlendirmesini yaptı.

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Londra'da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Onun öldürülmesi hem sebepsiz hem de haksızdı. Hiç kimse protestoya katıldığı için vurulmamalı ve öldürülmemeli." demişti.

İsrail ordusu, Eygi'nin öldürülmesine ilişkin açıklamasında, Eygi'nin İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu "kasıt olmadan öldürülmüş olabileceği", Eygi’yi vuran İsrail askerinin, "bu sırada başka bir göstericiyi hedef almak istediğini" iddia etmişti.

Halbuki Ayşenur'u katleden Siyonistin sevinç gösterisi başta olmak üzere ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın beyanları ve daha birçok husus Biden'ı yalanlıyor. Gerçeklere gözünü kapatan ve Siyonist çetenin suçlarına ortak olmayı sürdüren Biden İsrail ağzıyla konuşmayı, onun sözcülüğünü yapmayı tercih ediyor. Nitekim Ayşenur'un 'kazara' öldürüldüğü yalanı da katil İsrail'in konuyla alakalı uydurduğu resmi söyleminden ibaret. Ayrıca velev ki Ayşenur gerçekten de kazara öldürülmüş olsun; peki bu Siyonist çetenin suçlarını örter mi? Binlerce Gazzeli de kazara öldürüldü değil ya!

HABERE YORUM KAT

4 Yorum