
Katil İsrail’e en çok sebze-meyve ihraç eden ülke Türkiye mi?
Filistin haber ajansı Quds News’e göre, Siyonistlere en çok sebze-meyve ihraç eden ülkelerin başında Türkiye geliyor.
HAKSÖZ HABER
İşgalci İsrail’in Gazze başta olmak üzere işgal altındaki Filistin topraklarına yönelik barbarca saldırıları sürmesine rağmen Arap ve İslam ülkelerinin Siyonistlerle ticareti devam ediyor.
Suudi Arabistan, BAE ve Ürdün, Yemen’in İsrail’e mal götüren gemileri hedef almasından dolayı Siyonistlere alternatif güzergahlar dahi sunuyor.
Filistin haber ajansı Quds News’e göre, Siyonistlere en çok sebze-meyve ihraç eden ülkelerin listesinin ilk sırasında Türkiye var maalesef. Türkiye’den sonra sırasıyla Ürdün, Hollanda, İtalya, Fransa ve Çin bulunuyor.
Diğer ülkelerin ticaretini sürdürmesi anlaşılabilir lakin Türkiye ve Ürdün’ün tüm bu katliamlara rağmen Siyonistlerle alışveriş yapması başlı başına bir utanç.
Türkiye’nin her ne kadar yardımların bir kısmına Batı Şeria, Kudüs’e gönderse de İsrail ile ticaretin devam etmesi ve her gün gemilerin gitmesi kabul edilebilir bir durum değil.
Başta Türkiye olmak üzere İslam ülkelerinin bir an önce katil işgalcilerle her türlü ilişkileri kesmesi elzemdir.
HABERE YORUM KAT
Aklı selim Gümrükçüler deşifre etse de firmaları, adları yerlere düşse…
Yanıtla (0) (0)Münafıklardan medet umduğumuz sürece ve münafıklarım kimler olduğunu nilmediğümiz sürece biz bir arpa boyu yok alamayız.
Yanıtla (0) (0)Neymiş araplar bize ihanet etmiş.
-1. Körfez savaşında arapları vuran uçaklar nerden kalmıyordu,
-2. Çöltilkisi hareketi (b.clinton) arapları vuran uçaklar nerden kalkıyordu,
-3. Irakı işgal eden uçaklar ve lojistik destek nerden geliyordu
-4. Ve hali hazırda ve 100 yıllık süreçte israilin can damarınj besleyen kimlerdir.
Tabiki TÜRKLERDİR. Yukarıdakileri bizzat hayatımda yaşadım, okuduklarımın yanında katre.
Şimdi sorun şu: araplar mı ihanet etti (ittihatçılara) yoksa demokrat/laik türkler mi ihanet içerisinde.
israil e em büyük desteği verenler arap liderleri ve devletleri
Yanıtla (0) (0)"1925: Hıyanet-i Vataniye Kanunu'nda değişiklik yapıldı; Din politikaya alet edilemeyecek ve bu suç vatan hıyaneti sayılacak."
Yanıtla (0) (0)Bu kanunun suçu nedir, sağ cenah olsun, sol cenah da aynı konu da oy potansiyeli için saha da top koşturuyor.
Erbakan, İsrail güçten anlar??
Yanıtla (0) (0)Valentino kravat takmak ile güç mü gösterdi Erbakan..
İtalya referanslı..
Erbakan, ne gücü gösterdi ki..
Tarikatlar Çankaya çıktı.
Mason ve Ordu
Asker 28 Şubat Süreci yaptı
Ülke olarak (iş âlemi) ve ülkeyi yönetenlerin hiçbiri (siyasetçi, bürokrat, teknokrat vd.) İsrail ile ticari ilişkilerini hiç kesmediler .. kazan - kazan üzerinden kâr etme güdüsü genel anlamda tamah ve matah olma dürtüsü .. maâlesef ki hamasi sözlerin, efelenmenin çok ilerisinde duruyor / baskın düşünce ve pratik olarak özne oluyor maalesef ..
Yanıtla (0) (0)Siz ticaretinizi kesmeseniz, anlaşmaları iptal etmezsiniz hiçbir sözünüze itibar etmeyeceğiz ..
halen uyanamayanlar varurdunu ve diger arab ulkelerini bilmem ama badem gozulden fazlasini beklemek biraz saflik degil mi? en fazla milletin gazi alinsin diye cuma cikisinda aciklamada bulnulur. islama bunlarin verdigi zarari ne siyonistler ne haclilar ne mogollar verdi.
Yanıtla (0) (0)One minute’dan geldiğimiz yere bak.
Yanıtla (0) (0)Müteahhit partisi ve Mafya partisi sağolsun..
Yanıtla (0) (0)Şu boykot işini hakkıyla becerebilsek ortadan kaldırırız bu İsrail'i. Öyle topa tüfeğe ihtiyaç yok.
Yanıtla (0) (0)pek mücahit Tayyip efendi bunlara sus pus
Yanıtla (0) (0)Gel de ah u wah etme
Yanıtla (0) (0)Ne.anladik bu işten
Her sey ekonomi olmamali