1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Katil Galant’ın "Refah’ta Hamas’ı bitirdik" sözüne cevap Kassam’dan geldi
Katil Galant’ın "Refah’ta Hamas’ı bitirdik" sözüne cevap Kassam’dan geldi

Katil Galant’ın "Refah’ta Hamas’ı bitirdik" sözüne cevap Kassam’dan geldi

İşgalci İsrail’in Savunma Bakanı Yoav Galant, Gazze Şeridi’nde Hamas’ın Refah Tugayı’nı tamamen bitirdiklerini duyurmasına Kassam mücahitleri Refah’ta gerçekleştirdikleri operasyonların görüntüleri ile cevap verdi.

22 Ağustos 2024 Perşembe 19:59A+A-

Gazze’yi işgal eden birlikleri ziyaret eden Galant, işgalcilerin 162. Tümen’in Refah’ta Hamas’a karşı kesin başarı elde ettiğini savundu. Galant,”Refah Tugayı’nı tamamen bitirdik ve 150 tüneli yıktık.” dedi.

İzzeddin El Kassam Tugaylarından katil Galant’a cevap gecikmedi.

Hamas’ın askeri kanadı Kassam Tugayları, Refah şehrinde işgalci İsrail ordusuna yönelik operasyonların görüntülerini yayınladı.

Bugün yayınlanan görüntülerde, Refah’a giren İsrail tanklarının güçlü patlatıcılarla havaya uçurulduğu, binalara sızan Siyonist askerlerin tanksavar silahlarla etkisizleştirildiği belgelendi.

Kassam Tugayları’nın Refah’ta hala diri ve aktif olduğunu yansıtan görüntüler İsrail hükümetinin yalancılığını, kurtuluş savaşı veren Filistinli mücahitlerin direniş gücünü bir kez daha tescilledi.

İsrail ordusu ise Gazze Şeridi’nde savaş uçakları marifetiyle binaları çökertme, çadırları bombalama ve sivil katliamı haricinde askeri sonuç alabilmiş değil.

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum