1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. KATAR

  4. Katar’ın Ablukaya Alınması İşgalci İsrail’i Çok Memnun Etmiş!
Katar’ın Ablukaya Alınması İşgalci İsrail’i Çok Memnun Etmiş!

Katar’ın Ablukaya Alınması İşgalci İsrail’i Çok Memnun Etmiş!

Liberman’ın Katar krizi üzerine yaptığı değerlendirme işgalci İsrail’in bu durum karşısında ne kadar memnun olduğunun resmini sunuyor.

06 Haziran 2017 Salı 03:38A+A-

İşgalci İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Katar ve bazı Arap ülkeleri arasındaki krizin, kendilerine "Arap ülkeleriyle radikal İslami teröre karşı iş birliği yapmak için büyük fırsat sunduğunu" söyledi.

İsrail basınında yer alan haberlere göre, parlamentoda konuşan Liberman, Katar ve bazı Arap ülkeleri arasındaki krizi İsrail için "büyük bir fırsat" olarak niteledi.

Liberman, "Radikal İslami terör korkusuyla Katar'la ilişkilerini kesen ülkeler, İsrail'e, Arap ülkeleriyle radikal İslami teröre karşı iş birliği yapmak için büyük fırsat sunuyor. Arap ülkeleri bile bu bölgedeki riskin İsrail değil, terörizm olduğunu anladı. Bu durum iş birliği için fırsat." ifadelerini kullandı.

İsrail'in, Katar'la ilişkilerini kesen Arap ülkeleriyle iş birliğine açık olduğunu dile getiren Liberman, "Şimdi top onların (Arap ülkelerinin) sahasında." dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

5 Yorum
  • Okur Yazar / 06 Haziran 2017 13:16

    İsrail'in bu durumdan sevinmesi kadar doğal bir şey olamaz!
    Asıl sorun İsrail'de değil, Müslümanların kendisinde...
    Kendi iktidarları için ümmeti ateşe atan, mazlumların ağlamasına, düşmanlarını sevindiren bu yönetimlerinde bir sonu olacak muhakkak...
    "Sakın, ALLAH'ı zâlimlerin yaptıklarından habersiz sanma" İbrahim Suresi 42. Ayet

    Yanıtla (0) (0)
  • ömer bitlis / 06 Haziran 2017 09:43

    Büyük şeytanın gayri meşru çocuğunun bu duruma sevinmesi doğal..

    Yanıtla (0) (0)
  • Faik KAYNAK / 06 Haziran 2017 04:57

    İslam ve Müslüman düşmanı emperyal siyonist güç İsrail, " zil takıp oynaması " gayet normal!

    Anormal olan batı uşaklığını marifet sayan haysiyetsiz Arap ülkeleri...
    özelde Suud ailesi...

    Yanıtla (1) (0)
  • Faik KAYNAK / 06 Haziran 2017 04:48

    Katar için kurulan kumpasın mimarı; işgalci siyonist İsrail 'dir!

    Alan çalışmasını da ABD yapmaktadır..

    Allah'ım emperyal müstekbir zalim güçlerin planlarını akamete uğrat!
    Sen; herşeye gücü yetensin!

    Yanıtla (2) (0)
  • Abdülkadir / 06 Haziran 2017 04:18

    Bu işin arkasında abd-pentagon var.Maalesef abd suudilerle anlaşarak katarı yalnızlaştırmaya çalışıyorlar.Çünkü katar türkiye,ingiltere ve çin in tarafını seçen tek körfez ülkesi.Bu bir oyun ve bu oyunun arkasında abd var.Şu anda abd ve ingiltere bir savaş veriyor.İngiltere abd nin yanında yer almamayı tercih ettiği için durmadan terör saldırılarına maruz kalıyor.Yine karşılığında ingilterede abd de saldırılar düzenletiyor.Bu savaşta tabii bu oyundan haberi olmayan masum insanlar ölüyor. Eğer ingiltere abd ye teslim olursa o zaman türkiyenin işi bayağı zorlaşacak.Ama ingilterede abd ye kolay teslim olmayacağa benziyor.Çünkü işin sonunda pastadan daha az pay almak var.İngilterede buna pek yanaşmaz gibi geliyor.Görünen o ki ortadoğuda meydana gelen olayların tümü önceden raporlarla belirlenmiş bir oyunun bir parçasıdır.Katar olayıda işte bu oyunun bir parçasıdır.Tabii burada olan masum,mağdur,mahrum zavallı insanlara olmaktadır.Her gün ölümle burun buruna yaşamaktadırlar ve çoluk çocuk hayatlarını kaybetmektedirler.Allah u Teala bu oyunların hepsini bertaraf edip bu oyunları kuranların başına bela olarak versin.

    Yanıtla (1) (0)