1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Karadeniz fıkrası gibi Belediye Başkanı!
Karadeniz fıkrası gibi Belediye Başkanı!

Karadeniz fıkrası gibi Belediye Başkanı!

Günün fıkrası: Burger King açılışına katılan belediye başkanı 'Yemek yeseydim İsrail'e destek vermiş olurdum, sadece kurdele kestim' dedi.

08 Ekim 2024 Salı 14:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Kemal Sağlam, Rize'deki Burger King açılışında 'Kahrolsun İsrail' sloganı atınca 30 kişi tarafından darp edildi. Sağlam'ın maruz kaldığı insanlık dışı muamele tüm Türkiye'de gündem olurken AK Partili isimlerin Siyonist çetenin destekçisi Burger King'in açılışına katılması da eleştiri konusu olmuştu.

Rize'de Burger King açılışına katılan AK Partili İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete konu hakkında bir açıklama yaptı. Mete'nin açıklaması Karadeniz fıkrası misali...

"İşletmenin sahibi okul arkadaşım. Davet etti gittim. Ben orada hiç yemek yemedim. Yeseydim İsrail'e destek vermiş olurdum. Sadece kurdele kestim. Hakkımızda karalama kampanyası yapıyorlar, bizi ateşe atıyorlar. Marketlerde de İsrail menşeili ürünler var. O zaman hiçbir şey almayalım marketlerden."

Saffet Mete, güldürürken düşündürmek mi istiyor bilinmez ama yaşananlara öfkelenen insanları çileden çıkardığına şüphe yok! Kendisine oy veren kitle başta olmak üzere tüm Türkiye ile dalga geçen Saffet Mete gibiler AK Parti'de oldukça düşen oy oranları üzerine çok fazla kafa yormanın bir anlamı yok. Herkes hak ettiği kadar teveccüh görüyor!

HABERE YORUM KAT

7 Yorum