1. HABERLER

  2. HABER

  3. DÜNYA

  4. Kanada'da Türkiyeli ailenin restoranına çifte kundaklama
Kanada'da Türkiyeli ailenin restoranına çifte kundaklama

Kanada'da Türkiyeli ailenin restoranına çifte kundaklama

Kanada'da Türkiyeli aile tarafından işletilen restoran 3 gün içinde 2 kez kundaklanarak kullanılamaz hale geldi. İşletme sahibi Berat Saymadi, "Saldırıdan bu yana kabus gibi 10 gün geçti. Hala herhangi bir sonuç alamadık. Bekliyoruz." dedi.

15 Eylül 2024 Pazar 11:10A+A-

Kanada'nın Quebec bölgesinde Türkiyeli ailenin sahibi olduğu Pizza Mozza restoranı 31 Ağustos ve 2 Eylül gecesi iki kere kundaklandı.

İşletme sahibi Berat Saymadi, ilk kundaklamada restoranda büyük bir hasar oluşmadığını ancak ikincisinde işletmenin kullanılamaz hale geldiğini aktardı.

Saldırıya ilişkin soruşturma başlatılırken şüpheli veya şüpheliler henüz tespit edilemedi.

'KABUS GİBİ 10 GÜN GEÇTİ'

Saymadi, X'te yaptığı paylaşımda, "Saldırıdan bu yana kabus gibi 10 gün geçti. Hala herhangi bir sonuç alamadık. Bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Türkiye Konsolosluğu ve Oka Belediyesine destekleri için teşekkür eden Saymadi paylaşımında "İşimizin yüzde doksanı restoranda yenilen yemekten geliyordu ve müşterilerle o kadar iyi ilişkiler geliştirmiştik ki içeri girdikleri anda ne sipariş edeceklerini çoğu zaman biliyorduk. Yemeklerimizi çok seviyorlardı." ifadelerine yer verdi.

Öte yandan aile, kundaklanan işletmeyi yeniden inşa etme masraflarını karşılamak için bağış kampanyası başlattı.

 

HABERE YORUM KAT