1. HABERLER

  2. ETKİNLİK-EYLEM

  3. İsmail Heniyye’yi şehid eden katil İsrail Bartın’da lanetlendi
İsmail Heniyye’yi şehid eden katil İsrail Bartın’da lanetlendi

İsmail Heniyye’yi şehid eden katil İsrail Bartın’da lanetlendi

Bartın Sivil İrade Platformu  tarafından, Tahran’da şehit edilen Hamas lideri İsmail Heniye için gıyabi cenaze namazı programı ve basın açıklaması yapıldı.

31 Temmuz 2024 Çarşamba 20:23A+A-

Bartın Şadırvan Camii avlusunda kılınan gıyabi cenaze namazından sonra kısa bir basın açıklaması yapıldı ve  katil İsrail’i lanetleyen sloganlar atıldı.

Basın açıklamasında şunlar ifade edildi:

“Rahman Ve Rahim Olan Allah’ın Adıyla…            

“Allah yolunda öldürülenler için “ölüler” demeyin. Hayır, onlar diridirler, fakat siz bilemezsiniz.” (Bakara Suresi 154. Ayet.)

Değerli Müslümanlar!

İsmail Heniye'ye selam olsun!

Mescid-i Aksa'nın murabıtlarına selam olsun!

İslam sancağını göklerden indirmeyen "ümmetin iftiharı" Filistin'in evlatlarına selam olsun

Kafir İsrail mutlaka yenilecek ve cehenneme sürülecek!

Gazzeli kardeşlerimiz bizleri; direnişleriyle,  direngen ferasetli cesur duruşları, sabırla yoğrulmuş metanetleri ile yepyeni bereketli bir dönemle bulusturdular, Gazze halkı ve mücahidler tüm dünyada yeni bir dönem başlattılar.

Ümmete izzeti, onuru, iman gücü ile direnmeyi; sabrı kararlılığı öğreten Gazzeli kardeşlerimiz; cesur şahidler ve şehidlerimiz bizlere İslami hayatın ne olduğunu, nasıl yaşanacağını öğreten öncüler oldular.

Bu kutlu mücadelenin şehidler yoluna izzetli yürüyüşleri ile silinmeyecek izler bırakan bu yiğit adamlara selam olsun.

İzzettin Kassam'a, Hasaň El Benna, Şeyh Ahmet Yasin, Abdulaziz Rantisi, Yahya Ayaş, Salih Arurilere Kudüs Mescid-i Aksa mucahidlerine murabitlara civan mert kardeşlerimize  rabbim rahmet eylesin, şehadetlerini kabul buyursun. Onların yolunu kutlu bereketli eylesin bu yolu bizlere müslim muhsin müttaki sahid şehidler yolu eylesin. 

Hamas lideri mücahid yiğit adam İsmail Heniye ye selam olsun Rabbim mağfiretiyle mukabele eylesin bizi bağışlasın.

Bu yiğit insanlar Ümmet kardeşlerini biz Türkiyeli Müslümanları dürterek nasıl Müslüman olunacağını, işgalci müstevli merhametsiz katillere, katil israile ABD ye koşulsuz destekci batıya karşı nasıl tavır konulacağını bizlere öğretmeye çalışıyorlar. Allah onlardan razı olsun.

Biz İsmail Heniye'nin Türkiye'den dünyaya sesleneceği günü umuyorduk ama Rabbimiz ona daha değerli daha ulvi bir makamı hediye eyledi.

Oğullarının, torunlarının şehadetini sükunet ve tebessümle karşılayan yiğit adam sana binlerce selam olsun!

Gazzeli kardeşlerimizin vermiş olduğu onurlu mücadelede yeterli desteği onlara veremeyen sadece dua eden ve onlardan yana tavır koyabilen bizler bu mücahit yiğit adamlara, ümmetin şahidlerine karşı mahcubiyet içindeyiz.

Allah'ım bizi bağışla! Mahcubiyetimize ağır bir yük; sorumluluklarımıza bir halka daha yükledin...

Sizler Mescid-i Aksa yiğitleri bize bu modern cahiliye çağında İslam’ın şerefini yükselten Müslümana izzetli duruşu ve mücadeleyi öğreten sizlerin açtığı bu insanlık çığırı büyüyor, genişliyor, dünya halkları arasında vicdanlı, insanlığını unutmayan kitlelerle buluşuyor. Vicdanın fıtratın insan olmaklığın sesine kulak veren bu insanlar tutsaklığın sınırlarını pek yakında yıkacaklar, insanlığın üzerine karabasan gibi çökmüş işgal sistemi tehditkar hilekar global dünya sistemi mutlaka yapılacak. Bugün işgalci siyonistlere koşulsuz destek sunan mütekebbir liderler mutlaka devrilecekler. Terörist Netanyahu ve avenesi mutlaka yerin dibini boylayacak. Özgürlüğe fıtratın sesine dünyanın güzelliklerine inanan vicdan sahibi kitleler bir gün gelecek ve kutlu şehir Kudüs’te “Mescid-i Aksa”da buluşacaklar inşallah.

O gün mazlumlar Mescid-i Aksa’da  rablerine secdeye varacaklar o günler yakındır!

Ey Ahmet Yasin'in öğrencisi yiğit adam, sen bu kutlu mücadeleyi; hayatını çoluğunu çocuğunu bu davaya feda ederek koydun, sizler ümmete öncülüğü hak ettiniz. Bu cahiliye çağında zalim işgalci düşmanlara karşı nasıl mücadele edileceğinin örnekliğini sundunuz

Şehadetin kabul olsun..

Şehit İsmail Heniye'ye; murabıt halk Filistin'e, izzetli yiğit GAZZE'ye selam olsun..”

d020cffa-838e-4c02-9ea7-54ec1f322261.jpeg

c52b5326-40a9-4b87-af4e-b9eb265a00e1.jpeg

cfc07f82-998d-48ff-8583-c87a7479f611.jpeg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum