1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. İşgal güçleri Batı Şeria’da 3’ü kadın 17 kişiyi gözaltına aldı
İşgal güçleri Batı Şeria’da 3’ü kadın 17 kişiyi gözaltına aldı

İşgal güçleri Batı Şeria’da 3’ü kadın 17 kişiyi gözaltına aldı

İşgal güçleri bu sabah erken saatlerde Batı Şeria’da birçok bölgeye baskın düzenleyerek 3’ü kadın çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

17 Eylül 2024 Salı 18:15A+A-

Yerel kaynaklar, işgal güçlerinin Halk Cephesi Genel Sekreteri Ahmed Saadat’ın eşi Abla Saadat’ı El-Bire’deki evine baskın düzenleyerek gözaltına aldığını söyledi.

Kaynaklar, işgal güçlerinin Tahrir Bedran Cabir’i Ramallah’ın batısındaki Beytunya’da evine baskın düzenleyerek ve Birzeit Üniversitesi öğrencisi Dua El-Kadı’yı da El-Bire’de evine baskın düzenleyerek gözaltına aldığını ifade etti.

İşgal güçleri Beytunya’dan gazeteci Kuteybe Ömer Hamdan’ı, Kefer Nime beldesinden Rami Faik İştiye’yi, Beyteyn köyünden Emced Kenan Hamid’i evlerine baskın düzenleyerek gözaltına aldı.

İşgal askerlerinin Kefer Nime beldesinde Şehit Muhammed Murad Ed-Diyk Anıtı’nı tahrip ederek beldede asılı Filistin bayraklarını indirdiği kaydedildi.

Yerel kaynaklar, işgal güçlerinin Sevad beldesine baskın düzenlediğini, 3 genci gözaltına aldığını ve araçlarına el koyduğunu belirtti.

Nablus vilayetinde sabah erken saatlerde Balata Kampı’na ve Madma köyüne baskın düzenleyen işgal güçleri 4 genci gözaltına aldı.

İşgal güçlerinin bu sabah erken saatlerde ayrıca Cenin’in güneybatısındaki Ya’bed beldesinde 2 genci, Beytlahim’in doğusundaki El-Ubeydiyye beldesinde bir kişiyi ve El-Halil’e bağlı Harsa köyünde de bir kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT