
Irkçılıkta da ahmaklıkta da sınır tanımıyorlar!
Taksim’deki vahşi saldırı hakkında ağzı olan konuşuyor!
HAKSÖZ HABER
Seren Serengil isimli sunucu Taksim’deki saldırı üzerinden mültecileri hedef gösterdi. Altı kişinin canına kast eden bir katil ile Suriyeli mülteciler arasında ilişki kurmak art niyetin yanında ahmaklığın da göstergesi tabi ki!
Saldırıyı gerçekleştiren katil hakkında medyaya düşen “Suriye uyruklu” nitelemesini görünce akıl ve mantık yoksunu ırkçıların buraya odaklanacaklarını biliyorduk. PKK/YPG’nin kamplarında eğitim alan bir kişinin işlediği cürüm ile Suriye’de rejimin ve tabi ki PKK’nın katliamlarından kaçan mülteciler arasında irtibat kurmak sağlıklı düşünemeyen insanların yapacağı bir iştir!
Suriye halkının katilleri arasında PKK da yer alıyor. ABD ve Rusya’nın mihmandarlığı sayesinde işgal ettiği bölgelerde kamplar oluşturan PKK, Türkiye’yi hedef alıp masum insanları hedef almaktan çekinmiyor. PKK’nın ideolojisiyle hesaplaşmak varken PKK mensubu bir katil üzerinden mültecileri nefret objesi haline getirmek PKK’nın ekmeğine yağ sürmektir!
PKK tarafından “Suriye uyruklu” bir kimsenin bu vahşet eylemi için seçilmiş olması Türkiye’nin iç dengeleriyle pekala alakalı olabilir. Zira son yıllarda dezenformasyon yoluyla kışkırtılan mülteci düşmanlığı PKK’nın eylemini ört bas etme ihtimalini dahi taşıyor. Hikmetten ve basiretten uzak medya ise durmaksızın failin “uyruğunu” vurgulamaya ve ırkçı nefreti ateşlemeye devam ediyor.
Seren Serengil ciddiye bile alınmaması gereken bir medya nesnesi. Ancak onun bu zırvaları ortalamanın bakış açısını yansıtıyor. Mülteciler tartışılırken asıl fail ise uzaktan ellerini ovuşturuyor!
HABERE YORUM KAT
ipini sapini koparmis seyip sipalar, ne olacak ki..Civisi olmayan pergel gibiler baska tarife hacet yok.
Yanıtla (0) (0)Rabbim bu fah.....lerin serrinden korusun. Bu kadinlarin mimlerin yatak odalarindan gecip güya sanatci oluyorlar biliyoruz Yoksa Sanatin "S" sini koklatmazlar size . Ben size insan degilsiniz bu ülkeden defolun gidin nerede ne halt yiyorsaniz yeyin desem hosunuza gidermi? Sizler sanatin "S" ni dahi bilmeyen caillerdensiniz. Sizin sanat dediginize bizler sadece O....luk diyoruz farketmiyor erkek olsun kadin olsun.. sizlerin yüzüne bakilmayacak sizi insan yerine koyupta deger verilmeyecek, Allah sizlerin yüzüne bakip konusmayacak " O GÜNDE yasanilacak bir yerde ne cevap vereceksiniz.. Batakliga batmis cikmaya calismayan kadnlarin varacagi yeri arastirin derim.. Hüsrandasiniz. Sokaklara cikan sizin gibi kadinlarin süslenip sokaga cikmaniza bakiyor ve "Bakmayin bunlarin süslenerek sokaga ciktiklarinda eminin evlerini B.. götürüyordur diyoruz pislikler..Insan icinde yasadigi toplumun degerlerinde bi haber nasil yasarlar anlamak zor.. Biz Laihe illa Allah muhammedur Rsullullah diyenleri herkesi biz irkcilik gütmeden siyahi beyazi sarisi kizili ayird etmeden kardesimiz biliyor ve savunuyoruz .. Bu memleket bizim kanlarimiz üzerinde kuruldu ve bu memleket bizim... Eger biraz olsun "AR" niz varsa cenenizi kapatin ve konusmayin.. anladinizmi yoksa anlatiriz sana iyi bil.. "AR"in ne oldugunuda sen bul.. Tabi Türkseniz türkce sözlüklere bakacaksiniz,, Yoksa degilmisiniz? Eminin kimin nesisiniz bilmekde istemiyoruz . Insan olana bu kadar kafii Yoksa sözün fazlasi kimlere söyleniyordu bunuda ögren Apdal cahil sanatci (!) larim Haram olsun bu memleketin suyuda ekmegide bogaziniza dursun....
Yanıtla (0) (0)Biz Türkiye'de yaşayan müslümanlar olarak, aile kavramının dibini sürekli bombalayan magazin teröristlerini bu ülkede istemiyoruz.
Yanıtla (0) (0)Bu konuda içişleri ve kolluk kuvvetlerinin çalışması yetmez. Aile bakanlığı, kültür ve sanat bakanlığı ne iş yapar bu ülkede? Televizyonlarda toplumun ahlak yapısını sürekli aşağıya çeken bu tipler engellesin.
Allah razı olsun diyorum baştan sosyal medya yı kapattılar yoksa özellikle Suriye liler üzerine çok sayıda kışkırtıcı lince e dayalı çok sayıda haberler yayılacaktı adresler verilip saldırın diyeceklerdi buna engel olundu ırkçıların ve vandalların resmen eli kolu bağlandı.
Yanıtla (0) (0)Pislik...
Yanıtla (0) (0)