1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Irkçılık tehlikesi Türkiye medyası için sorun teşkil etmiyor!
Irkçılık tehlikesi Türkiye medyası için sorun teşkil etmiyor!

Irkçılık tehlikesi Türkiye medyası için sorun teşkil etmiyor!

Kayseri yangınının daha dumanı tüterken ırkçı-provokatör kimliği tescilli Ümit Özdağ’a ‘siyasetçi’ sıfatıyla mikrofon tutmaktan çekinmeyen, utanmayan bir medya düzeni var Türkiye’de!

15 Temmuz 2024 Pazartesi 13:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Bir röportajdan söz etmek istiyoruz. Ama röportajın içeriğinden, kendisİyle röportaj yapılan kişinin sözlerinden, iddialarından bahsetmeyeceğiz. Bizatihi röportajın kendisi, röportaj yapılan kişinin pozisyonu bu röportajı haber yapıyor.

T24 sitesinden Tansu Çamlıbel adlı gazeteci Ümit Özdağ ile uzun bir söyleşi yapmış. Fotoğraf olarak da karşılıklı gülüşmeleri sayfaya taşınmış. Gerçekten inanılmaz bir görüntü. Ülkede muhacirleri doğrudan hedef alan sistematik bir kışkırtma faaliyetinin tam merkezindeki bir isimden söz ediyoruz. Pek çok acı olaya sebebiyet vermiş bir isim bu! Ama tüm bunlar görmezden gelinerek muhatap alınabiliyor.

Ne söylediği, nasıl saçmaladığı önemli değil. İddialarının tutarsızlığını, absürtlüğünü tartışmaya da gerek yok. Geldiğimiz noktada bu çok gereksiz bir iş olur. Burada önemli olan böyle bir ismin makul, ne dediği merak edilen, önerileri, iddiaları ciddiye alınan bir isim pozisyonunda sunulması. İşte burası tam manasıyla bir akılsızlık, ölçüsüzlük, utanmazlık noktası!

1720992722018-cansu-camlibel.jpg

HABERE YORUM KAT

3 Yorum