1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Irkçılar yetim çocukların yemeğine de göz koydu!
Irkçılar yetim çocukların yemeğine de göz koydu!

Irkçılar yetim çocukların yemeğine de göz koydu!

Adana'da Suriyeli yetimlere ikram edilen yemek ırkçılara dert oldu.

10 Temmuz 2024 Çarşamba 21:13A+A-

HAKSÖZ-HABER

Bir yetimhanede kalan Suriyeli yetimlere Adana'da bir hayırsever tarafından ikram edilen yemek ırkçılıktan gözü dönmüşlerin gözüne battı.

Harun Ozan Ceylan adlı vatandaş tarafından paylaşılan etkinlikte Adana'da bir restoranda 35 yetim çocuğumuza yemek ikram edildiği ifade edilmişti.

Ceylan ayrıca restoran sahibinin bir jest yaparak kendilerinden hesap almadığını söylemişti.

Bugün Twitter'da yayın yapan Ambargo TV ve Bircan Yıldırım adlı hesaplar tarafından ortaya atılan iftiralarda söz konusu çalışmada yetimhanede yer alan Türk çocuklare kasten yemek verilmediği öne sürüldü.

Ayrıca organizasyonu yapmayan fakat hesap almayarak destek olan restoran da hedef gösterilerek linç sehpasına oturtuldu.

Ceylan ise yaptığı açıklamada yetimhanede yer alan çocuklar arasında herhangi bir ayrım yapılmadığı, yetimhanede buşunan 35 çocuğun tümünün ikramdan faydalandığını beyan etti.

Ceylan Twitter'da yaptığı açıklamaların ardından iftirayı dolaşıma sokan hesaplar ile hakaretamiz ifadeler içeren yorumlar hakkında hukuki işlemlerin başlatılacağını söyledi.

Ceylan ayrıca Bircan Yıldırım adlı şahsın zaten yalan haber yaymak suçundan cezası bulunduğunu da hatırlattı.

Yıldırım'ın Adana Kardeşler Bolkepçe Kebap adlı işletme hakkında boykot çağrısı yaptığı da görüldü.

Yetim çocukların yediği yemeğe bile göz koyan, çocukların kursaklarından geçecek lokmaların dahi hesabını yapıp haset eden bu ırkçı insafsızların iftiralarının yanlarına kâr kalmamalarını diliyoruz.

bircanyildirim.jpg

harunozanceylan.jpg

HABERE YORUM KAT

9 Yorum