1. HABERLER

  2. HABER

  3. İran Konsolosluğunda Protesto Çağrısı
İran Konsolosluğunda Protesto Çağrısı

İran Konsolosluğunda Protesto Çağrısı

Suriye’de bu sabaha karşı gerçekleşen ve kimyasal silahların da kullanıldığı katliam İran Konsolosluğu önünde protesto edilecek.

21 Ağustos 2013 Çarşamba 09:39A+A-

HAKSÖZ-HABER

Şam kırsalında bu sabaha karşı Esed güçlerinin kimyasal silahlar kullanarak gerçekleştirdiği ve şu ana kadar gelen bilgilere göre binden fazla kardeşimizin katledildiği saldırı için eylem duyurusunda bulunuldu.

Özgür-Der, yaptığı çağrıda sorumluluk sahibi tüm Müslümanları ikindi namazı vaktinde Cağaloğlu’nda bulunan Cezeri Kasım Paşa Camii’nde toplanmaya çağırdı. Buradan İran Konsolosluğuna yürünecek. Esed rejimiyle birlikte katliama destek veren İran da protesto edilecek. Protestoya çeşitli İslami kuruluşların da destek vermesi bekleniyor.

Tarih: 21 Ağustos 2013 Çarşamba (Bugün)

Saat: İkindi Namazı Vakti

Toplanma Yeri: Cezeri Kasım Paşa Camii (Cağaloğlu)

Buradan İran Konsolosluğuna yürünecek…

cezeri_kasim_pasa_map.jpg

HABERE YORUM KAT

10 Yorum
  • Hasan Mensur / 23 Ağustos 2013 17:31

    1979 ile 1983 arası devrimin başlangıcı idi, devrimi sahiplenip savunduğum gönler ve defalarca Cağaloğlu İran konsoloğuna gidip çevreme dağıtmak için getirddiğim dergiler halen unutmadım, arada 30 yıl gibi bir süreç geçti ve suriyede katliamlar başladı ve en acısıda son yapılan sarin gazi katliamı bardağı taşıran son damla oldu.


    Baştan beri iran esad Rusya çin vs bu katliamların ortakları olarak ilk sıralardan yerlerini aldılar ve bu defa Aynı yere geldim, İran konsolosluğun yanına, o gönleri hatırladım, daha evel doğru bulduğum ve gönlümün en derinliklerinden his ettiğim İranı yaptıkları katliamlardan dolayı, müslümanlara karşı yapılan iftira karalama kin nefret ve düşmanlıklardan dolayı lanetlemeye gelmişim.


    Dünün doğruları bu gönün yaptıkları yalnışlarını asla meşru kılmayacağını, tüm benliklerimden his ederek haykırdım bu katliamları yapan yaptıran ve destekliyenlere lanet olsun.


    Bunuda anladım, insanların kurtuluşu yalnız cüppe ve sarıkla sakal ve tesbihle olmayacağını, kurtuluşun hakkı Adaleti nefsimizde yaşayarak, halkların özerinde gerçekleştirerek aidiyetini islama nisbet edebilir, aksi halde İran ve onların uzantıları bukelamun tipli insanlar şeytanlaşarak Allah'ın huzurunda hesap vermek mecburiyetinde kalırlar, Bu gön bunu haykırmaya geldik, dileğimiz ve temennimiz odurki İranlı yüneticiler tevbe eder ve bu hatalarından vaz geçmiş olurlar, haklının yanında zalimlere kafirlere karşı dik duruşlarını sergilerler.selam ve dua ile.

    Yanıtla (0) (0)
  • Huseyncan / 23 Ağustos 2013 05:39

    Katliamı yapan Baas'ı ve ona destek olan İran'ı ve onun iğrenç yalanlarını yayanları lanetliyorum.
    İran'ı devrimin ilkelerinden saptıırp mezhepçi, yalancı ve İslam düşmanları ile aynı çizgiye sokan Hmaney'i lanetliyorum.

    Yanıtla (0) (0)
  • sıddık / 22 Ağustos 2013 03:41

    HAMANEYe bu siteden lanet okunmasını kınıyorum bu tür yorumları onaylayanda lanet okumuş gibi islam inkılabı rehberine saygı duyun katliamı yapanı lanetleyin

    Yanıtla (0) (0)
  • yasar kaymakcı / 21 Ağustos 2013 18:26

    iran cephesinden konu iyi anlaşılmalı. Suriye yıllardır müttefiki olan bir ülke, büyük düşman Amerika , ve İsrail varken neden esed ile uğraşsın. ayrıca türkiye muhalifleri desteklemeseydi bu savaş belkide çıkmayacaktı. iran neden ayrıca türkiye ye güvensin, Tayyib bir gitse herşey tersine dönebilir.

    Yanıtla (0) (0)
  • ŞAMİL / 21 Ağustos 2013 16:35

    Katil başına, ağa babasına, usta eğitmenlerine lanet olsun,Onların tetikçisi cinayet şebekesine lanet olsun....Bunlar İsraili de geçti...Yezidi çoktan geçtiler.

    Yanıtla (0) (0)
  • ŞAMİL / 21 Ağustos 2013 16:11

    Allah topunun belasını versin.....Zaten din ve imanları takiyye.

    Yanıtla (0) (0)
  • ademcevik / 21 Ağustos 2013 14:34

    Katil Esedin katliamlarinin destekcisi 100.000 kisinin katili Dictator HAMANEYe LANET olsun.

    Yanıtla (0) (0)
  • MÜSLÜMAN / 21 Ağustos 2013 14:32

    halende ,imandan şereften ve insanlıktan bahsedecekmisiniz ?...kaldımı zerre kadar şerefiniz ey kafirin alçak hizmetkarları...

    Yanıtla (0) (0)
  • Murat AYDOĞDU / 21 Ağustos 2013 13:59

    İlk zamanlar İran için üzülüyordum. Bir zamanlar desteklediğimiz, gurur duyduğumuz bir reimin hatasıdır diye.
    Sonra mazlumlara olan üzüntüm onlara olanı kat be kat geçti.
    Yaptıklarını savunmak için Kemalistlerden Acilcilere oradan PKK'ya bütün İslam düşmanları ile işbirliği yapmaları üzüntümü tamamen götürdü, artık üzülmüyorum. Artık üzülmüyorum, çünkü gidip görüştüğümüz Tunus'ta Libya'da ve dünyanın dört bir yanındaki İslami mücadele yürütenlerin temsilcileriyle, oralara giden yardım teşekküllerindeki Müslüman kardeşlerimizin şahitlikleri ile, kendi güdümlerinde olmayan bütün İslami hareketlere cephe aldıklarını, aleyhinde çalışmalar yaptıklarını müşahade ettik.
    Bir zamanlar İsrail oğullarının Allah'ın inayeti ile Kudüsteki şanlı geçmişlerini har vurup harman savuran Yahudileşmelerinin ve İslam'a en büyük düşman haline gelmelerinin çağdaş versiyonunu yaşıyoruz ne yazık. Ne yazık!, ikinci bir İsrail Ortadoğu'ya musallat oluyor.
    Ayakları kayan kişilere merhametle yaklaşıyorsunuz ve belki doğru yola gelir diyorsunuz. Bu çok güzel ve sabır isteyen bir harekettir.
    Ayakları kaymakla yetinmemiş ve zalimlerin yanında saf tutan, sürekli açık arayarak nifak saçanlara aynı şeyi yapmamalısınız, zira bu onları daha da azgınlaştırmaktadır.
    Üzerlerine varsanız da, varmasanız da soluyup saldıracak olanlara verilen bir selam bile Mescid’i Dırarlarında salata durmaktır.
    Bunlar birbirlerini aldatmak için yaldızlı sözler söylerler. Eğer Rabbimiz dileseydi, bunu yapamazlardı. Onları asılsız uydurmalarıyla baş başa bırakın.
    Hatta zalimlere destekleri kuvve'den fiile geçtiğinde, artık onları zulümlerinden vazgeçirene kadar belayı defetmek zamanıdır. Ve Suriye Mücahidleri savaş alanında bunu yapmaktadırlar. Utanmadan gerekirse topyekün savaş naraları atan bu ikinci İsrail ve onun kuklası Hizbulesed çetesi'nin bu çağrısı inşallah kuvveden fiile çıkmaz.

    Yanıtla (0) (0)
  • Sezai Arıcıoğlu / 21 Ağustos 2013 12:48

    Bu ilan/haberi görünce Suriye intifadası ile ilgili olarak bir müslümanın "inşallah İran konsolosluğu önünde eylem yapmak zorunda kalmayız" sözü aklıma geldi.
    Acı evet ama gerçek olan bu..

    Yanıtla (0) (0)