
İçkili mekanda silahlı saldırıya uğrayan Emniyet Müdürü hakkında neden hala açıklama yapılmadı?
İstanbul Havalimanı'ndan sorumlu Emniyet Müdürü Hüseyin Ağca hakkında neden yetkili makamlardan tatmin edici bir açıklama yapılmadı?
HAKSÖZ HABER
İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın annesinin cenazesi için İzmir’e giden İstanbul Havalimanı'ndan sorumlu Emniyet Müdürü Hüseyin Ağca, aynı günün gecesinde bir "eğlence mekânının" önünde silahla vuruldu.
Basın tarafından kamuoyuna bu şekilde duyurulan haberde “eğlence mekanı” olarak ifade edilen yerler genelde her türlü fahşanın normalleştirildiği bar, pavyon gibi içkili işletmeler için kullanılıyor.
İşin özeti milyonlarca insan tarafından ziyaret edilen Türkiye’nin en büyük havalimanının emniyetinden sorumlu olan kişi bildiğiniz “pavyon kavgasına” karışmış durumda. İzmir Emniyeti’nden yapılan açıklamaya göre olayla Ağca’nın doğrudan ilişkisi yok. Mekân sahibi ile geçmişten husumeti olan 3 kişi arasında yaşanan çatışmada Hüseyin Ağca yaralanıyor! Benzer bir çatışmanın üç gün önce yaşandığı da yapılan açıklamada geçiyor.
İzmir Emniyeti’nin yaptığı açıklamayı esas alsak bile silahlı çatışmaların yaşandığı içkili bir mekanda İstanbul Havalimanı’ndan sorumlu Emniyet Müdürü’nün ne işi olduğu sorusu hala cevap bekliyor!
HABERE YORUM KAT
Allah Resûlünü örnek almak yerine , sözde "kurtarıcı atalarını" örnek alan ve onun yolundan giden insanların içkiye müptela olması gâyet normal.
Yanıtla (0) (0)Öyle bir memleket ki, Halil İbrahim sofrasında ayran yerine sek içilir. Öyle bir toplumuz ki Cuma günü Sünnet Mevlidi Cumartesi içilen sünnet düğünü yaparız. Sosyal içicilik mübah, Pudra şekeri kafa güzellemesi, düğünlerde kadın ve erkek karışık halay çekmek veya horon tepmek farziyet. Çanakkale Şehidliğine ziyarete gidenlerin uğradığı mekan Barlar sokağı. Toplumsal ıslahatı gaye edinmeyen, sadece iktidara gelmek hedefindeki islami yapılanmalar sona geliyor. Kõtü son.
Yanıtla (0) (0)aynı şekilde silahlı çatışmaların yaşanma potansiyeli olan bar pavyon vs gibi yerlere gitmekte de bir sakınca yok atatürk ilke ve inlılaplarına göre
Yanıtla (0) (0)En ilginç yanı bence cenazeye giden kişinin cenazeden sonra pavyona uğramış olması. Eğer açıklamadaki gibi olayın müdürle ilgisi yoksa ve tamamen orada bulunduğu için yaralanmışsa bence artık sorun değil. Ülkede en kıdemliler uyuşturucuyla, fuhuşla, hırsızlıkla, kara parayla anılırken, Bir emniyet müdürünün pavyonda olması adiyattan sayılır. Ne zaman ki bu kıdemliler hakla hukukla dürüstlükle anılırlar, o zaman biz de onlara deriz ki seçtiğiniz insanların şu halleri bizi rahatsız ediyor.
Yanıtla (0) (0)