1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Hastane acilinde başıboş köpekler sargı bezi kemirdi
Hastane acilinde başıboş köpekler sargı bezi kemirdi

Hastane acilinde başıboş köpekler sargı bezi kemirdi

İstanbul Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acilinde sokak köpeklerinin kanlı sargı bezi kemirdiği anlar hastanede bulunan bir vatandaş tarafından kameraya alındı.

12 Temmuz 2022 Salı 09:03A+A-

HAKSÖZ HABER

Başıboş köpeklerinin sokaklarda dehşet saçtığı Türkiye’de, hastane acillerine de köpeklerin rahatça girdiği görülüyor.

İstanbul Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kayda alınan görüntülere göre başıboş üç sokak köpeği kanlı sargı bezlerini kemirirken hiçbir görevlinin olaya müdahale etmediği fark edildi. Sokak köpeklerinin hastaneye nasıl girdiğine dair herhangi bir açıklama yapılmazken hastane yönetiminin konuya ilişkin açıklama yapması bekleniyor.

Akşam saatlerinde kayda alınan başıboş köpeklerin sargı bezlerinin kemirdiği görüntülere sosyal medyada tepki gösterilirken ilgili belediyelerin iktidarın sokak köpeklerine karşı almış olduğu barınak inşa edilmesi ve köpeklerin ıslah edilmesi kararına riayet etmediği görülüyor.

Neredeyse her gün sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre, sokak köpekleri vatandaşları kovalamaya, ısırmaya ve hatta ölümcül saldırılara neden olmaya devam ediyor. Belediyelerin yetersiz kaldığı başıboş köpek sorununa çare bulması gereken yetkililerin yeni düzenlemelere başvurması gerektiği ifade ediliyor.

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum
  • Sebahat Hanim / 03 Ağustos 2024 15:24

    Çocuklara yetişkinlere saldırıp onların yaralanmalarına ve ölmelerine neden olan, her gün yaptıkları katı ve sıvı dışkılarla çevreyi kirleten (Yaptıkları o katı ve sıvı dışkıların bir kısmı buharlaşıyor ve paralelinde, nano ölçülerde o dışkıları siz ve çoçuklarınız ciğerlerinize çekip, vücuttaki kan dolaşımınıza alıyorsunuz, sonra da türlü türlü hastalıklar size bulaşıyor....), akşamları havlayarak insanları uykularından uyandıran, kuduz gibi toplum sağlığını tehdit eden hastalıklara yol açan köpek sürüleri Avrupa ülkelerine yok!! Niçin acaba hiç düșündünüz mü MAMA LOBİSİNİN TUTTUĞU PARALI TROLLER? Bunlara, "kardesim, al bir sahipsiz köpeği eine, besle de senin hayvan sevgini görelim" dediğinde, topuklayarak kaçarlar..!! Tatile gittikleri Paris'te, Londra'da, Zürih'te sahipsiz sokak köpeklerini sokaklarda sürü halinde görmeleri imkansizdir ama ne hikmetse, Türkiye'de sokaklardaki sahipsiz köpeklerinin toplatilmasina karṣi çikarlar..

    Yanıtla (0) (0)