1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Hamas'ı kınamadan Siyonistleri eleştirecek kadar bile şerefiniz yok mu?
Hamas'ı kınamadan Siyonistleri eleştirecek kadar bile şerefiniz yok mu?

Hamas'ı kınamadan Siyonistleri eleştirecek kadar bile şerefiniz yok mu?

CHP Genel Başkanı bir kere daha Hamas’ı terörle ilişkilendirdi. Özgür Özel daha önce ise Hamas’a “terörist” demediğini ileri sürmüştü.

30 Haziran 2024 Pazar 15:30A+A-

HAKSÖZ HABER

CHP Genel Başkanlığına geldikten sonra “normalleşme” adımlarını bir adım öteye taşıyan Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birkaç platformda bir araya geldi. CHP siyasetinde özgün bir yer elde etmeye çalışan Özel’in bu adımları AK Parti kanadında da olumlu karşılık buldu. Tüm bunlara rağmen Özgür Özel’in “normalleşme” noktasında hiçbir şekilde geri adım atmadığı konuların başında ise Hamas geliyor.

Henüz genel başkanlığa oturmadığı dönemde dahi Hamas’ı hedef alan Özgür Özel daha sonrasında birkaç kere Hamas’a terör ithamında bulundu. 7 Ekim’de yaşananlar hakkında dezenformasyon oluşturan Özgür Özel, Filistin halkının yaşadığı zulme karşı ise birkaç göstermelik tepki dışında hiçbir şey demedi. Hamas’ı hedef göstermenin Batı dünyasındaki popülaritesini arttıracağından emin olan Özel kendisine yönelik artan tepkiler sonrasında ise Hamas’a “terörist” demediğini iddia etti.

Fatih Altaylı isimli İslam düşmanının programına katılan Özgür Özel yine aynı söylemi dile getirerek Hamas’ı terör ile ilişkilendirdi.

Hamas’ın yaptıklarının “terör eylemi” olduğunu ifade eden Özgür Özel, Hamas’a ise “terörist” demediğini söylüyor. Terör eylemi gerçekleştirene terörist denilmeyecekse kime denilecek? Akıl ve mantık dışı şeyler söyleyen bir kimseye nasıl akılsız denirse terör eylemi gerçekleştirene de terörist denilmelidir. Ancak Özgür Özel tartışmayı bağlamından saptırmaya kararlı.

Korkak olmayın ve ağzınızdaki baklayı çıkartın! Siyonist çete işlediği zulümler sizin için hiçbir şey ifade etmiyor... Filistin'de yaşananlarında sorumluluğunu Hamas'a yıkarak Siyonistleri aklamaya çalışmanız başka nasıl açıklanabilir? Hamas'ı "terör" ile ilişkilendirdikten sonra Siyonistlere "ama onların yaptıkları yanlış" demenizin hiçbir anlamı yok! Hamas'ı kınamadan Siyonistleri eleştiremiyor musunuz?

HABERE YORUM KAT

7 Yorum