1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Hackerlar işgal sitelerini hackleyip Ebu Ubeyde'nin fotoğrafını yayınladı
Hackerlar işgal sitelerini hackleyip Ebu Ubeyde'nin fotoğrafını yayınladı

Hackerlar işgal sitelerini hackleyip Ebu Ubeyde'nin fotoğrafını yayınladı

Ebu Ubeyde yaptığı son açıklamalarda hackerlara, İsrail'e yönelik siber saldırılar gerçekleştirmeleri çağrısında bulunmuştu.

08 Ekim 2024 Salı 17:40A+A-

İşgal medyası, hackerların İsrail'de bazı internet sitelerine girerek Filistin İslami Direniş Hareketi'nin Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları'nın sözcüsü Ebu Ubeyde'nin resmini yayınladığını bildirdi.

İsrail Kanal 14, bilgisayar korsanlarının İsrail'deki bazı spor sitelerini hacklediğini ve hacklenen sitelerin sayfalarına Ebu Ubeyde'nin fotoğrafı ile İsrail ve Gazze Şeridi'ndeki savaşlar ilgili ifadeler yerleştirdiğini doğruladı.

Kanal, Hamas destekçisi hackerlarının spor sitelerini, işgalci İsrail'in geçen yıl 7 Ekim'de başlattığı saldırının birinci yıldönümünü andığı gün hacklediğini söyledi.

İşgal kaynakları hacklenen siteler arasında “Maccabi Tel Aviv” takımının resmi web sitesi ile basketbol, hentbol ve yüzme federasyonlarının da yer aldığını, ayrıca söz konusu internet sitelerinde “Sonsuza kadar Gazze, savaş başladı ... Hazır olun.” ifadelerinin yazılı olduğunu belirttiler.

HABERE YORUM KAT