
Grup Yürüyüş’ten Suriye Cihadına Yeni Marş
Grup Yürüyüş, Suriye Devriminin 5. Yıldönümünü direnişin öncüleri için bestelediği yeni bir marş ile selamladı.
HAKSÖZ-HABER
Başından bu yana şarkıları, albüm ve konserleriyle Suriye direnişinin yanında duran Grup Yürüyüş, devrimin 5. Yıldönümünü de yeni bir eserle karşıladı.
6. yılına giren direnişi bugünlere taşıyan en önemli isimlere atfen yapılan eser grubun Youtube kanalı üzerinden yayınlandı. Halep direnişinin mimarı Abdulkadir Salih, başta İdlib olmak üzere Suriye’nin her yerinde Esed rejimiyle savaşan Ahraruş Şam lideri Hassan Abbud ve hassaten Şam kırsalında Esed güçlerine büyük darbeler indiren İslam Ordusu komutanı ZahranAlluş’a ithaf edilen eserin sözleri, Ahzab Suresi 23. Ayetinden hareketle kaleme alındı.
Şair Ali Emre’nin de sözlerine katkıda bulunduğu ve grubun solisti Mehmet Ali Aslan’ın yorumladığı eseri, ismi zikredilen şehitlerden ve direnişten derlenen görüntüler eşliğinde dinleyebilir, izleyebilirsiniz.
Eserin Sözleri:
ÖLMEDİK DAHA
Ne korku ne keder düşer sesimize
Büyürüz umudun evinde
(Yürürüz dualar içinde)
Bir kıyam ordusu çatarız gündüzleri
Bin muştuyla gelir gece
Zahran gibi Salih gibi Hassan gibi
Sözümüzün eriyiz biz
Bekler bizi hey iki güzelden biri
Ahdimizi değişmeyiz biz
Söyleyin ölmedik biz daha
Anlatın bitmeyiz biz asla
Şehitlerin sözündeyiz biz
Salihlerin izindeyiz biz
Duasıyla çıktık yola annelerin
Bu cihada canlar feda
Öncülerimiz gittiler Allah için
Şimdi biz varız sırada
HABERE YORUM KAT
Dilin lal olduğu, aklın Şaş kaldığı, gözün kör olduğu anlar! Müşrikler, müstekbirler, kafirler, zalimler ümmetin canını ortaya koyduğu cihadnerlerini bitiremezken. Lakin " bir doğar , bin ölürüz" tohumlarımız filizlenir yüzlerce Başak ılırız! Rabbim şehadetimizi kabul ve mebrurbeylesin. Bizleri de adil şahidler kılsın! Gurup yürüyüş, tek cümle " iyiki vardınız"
Yanıtla (0) (0)Rabbimiz kardeşlerimizin şehadetini kabul eylesin inşaallah. Ahirette onlara mükafatlarını versin. Bizleri de şahidlerden eylesin. Ayaklarımızı sabit kılsın.
Yanıtla (0) (0)Grup Yürüyüş'e zafer şarkıları yapmayı da nasip etsin. Amin.
yüreğinize sesinize sağlık ezginin sözleride çok güzel Rabbim cc şehadetlerini kabul etsin inşallah.
Yanıtla (0) (0)Allah razı olsun. Güzel olmuş güzel...
Yanıtla (0) (0)Allahu Teala razı olsun!
Yanıtla (0) (0)Mücahitlerin öncülerinin unutulmadığını, unutulmayacağını haykırmak çok önemli.
Grup Yürüyüş'ün önceki albümlerinde olduğu gibi, en kısa zamanda yeni albümünde de cihadın sesini en güçlü biçimde dillendirmesi dileğiyle!
Eser, Suriye'de cihada devam edenlerin dilinden bir anlatıma sahip. Öncülerin yolunda yürüyenlerin seslenişine ses veriyor Grup Yürüyüş. Şehitlerin mücadelesini sürdürenlerin, tıpkı önde gidenler gibi sözlerinde duracaklarına dair bize yansıyan beyanlarını aktarıyor bir anlamda.
Yanıtla (0) (0)süper olmuş ağzınıza sağlık
Yanıtla (0) (0)Ümmetin, direnişin, gençlerin Grup Yürüyüş'ün nefesine ihtiyacı var. Allah razı olsun. Grup Yürüyüş direnişimizin avazıdır.
Yanıtla (0) (0)Rabbim bizlere de şehit ve şahit olarak teslim olmayı nasip etsin
Yanıtla (0) (0)Allah razı olsun
Yanıtla (0) (0)Çok güzel olmuş.
Yanıtla (0) (0)Allah razı olsun.
Grup Yürüyüş'ten yeni bir albüm bekliyoruz aynı zamanda.
Allah'ınıza kurban sizin.
Yanıtla (0) (0)Hepimiz sıramızı bekliyoruz Allah'ın izniyle.