1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Gazze'de çocukların korkudan saçları dökülüyor
Gazze'de çocukların korkudan saçları dökülüyor

Gazze'de çocukların korkudan saçları dökülüyor

Siyonist İsrail rejiminin soykırımda bulunduğu Gazze'de yaşayan Filistinli küçük çocuğun korkudan dolayı saçları döküldü. "Saçlarıma kavuşmak istiyorum" diyen minik çocuk, soykırım altındaki Gazze'de yaşadıklarını anlattı.

25 Ağustos 2024 Pazar 10:01A+A-

Büyük bir insanlık dramının yaşandığı Gazze'de yürekleri parçalayan birçok insan hikâyesi bulunuyor. Bu acıklı hikâyelerden biri de Filistinli bir kız çocuğuna ait. Yaşadığı korku nedeniyle saçlarının döküldüğünü söyleyen küçük kız, tek hayalinin saçlarına kavuşmak olduğunu da söyledi.

BOMBARDIMANA TANIK OLDU, SAÇLARI DÖKÜLDÜ

Sosyal medyada yayılan bir videoda kendisiyle röportaj yapılan kız çocuğuna "Kanser misin?" sorusu yöneltiliyor. Minik çocuksa kendisine yöneltilen soruya cevaben kanser hastası olmadığını, saçlarının dökülmesinin başka bir sebebinin olduğunu belirtiyor.

Bir gece uyuduğu esnada Siyonistlerin bombardımanına tanık olduğunu dile getiren kız çocuğu, bu olaydan birkaç saat sonra saçlarının büyük bir kısmının döküldüğünü belirtiyor. Soykırım altında çok zor günler geçirdiklerini belirten minik çocuk, saçlarına tekrar kavuşacağı günün ümidiyle yaşıyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT