1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Gazze'nin kuzeyinde katliam üstüne katliam yapılıyor
Gazze'nin kuzeyinde katliam üstüne katliam yapılıyor

Gazze'nin kuzeyinde katliam üstüne katliam yapılıyor

İşgal ordusu Gazze Şeridi kuzeyini insansızlaştırmak ve bölge halkını tehcir etmek için başlattığı saldırı devam ediyor.

25 Ekim 2024 Cuma 23:24A+A-

Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Lahiye, Beyt Hanun, Cebaliye el Beled ve Cebaliye mülteci kampı işgal güçleri tarafından havadan ve karadan yoğun bir şekilde bombalanıyor.

Dün gece saatlerinde gerçekleştirilen ve 200 kişinin yaşamını yitirdiği katliam sonrasında işgal ordusu bölgede farklı katliamlara da imza attı.

El Cezire muhabiri Enes el Şerif, son saatlerde bölgedeki yeni saldırılarda 100'den fazla kişinin hayatını kaybettiğini ifade etti. Şerif paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"İsrail yüzlerce bombayla Kemal Advan Hastanesi, El Alemi, El Meşru ve El Huca bölgelerindeki yoğun nüfuslu binaları hedef aldı ve 100'den fazla kişinin şehid olmasına neden oldu"

Bu paylaşımdan yaklaşık iki saat sonra siyonist İsrail bir katliam daha gerçekleştirdi.

İşgal rejimi bölgedeki Beyt Lahiye'de Ebu Semra ve Ebu Zayter ailelerine ait evleri bombaladı. Saldırıda çoğu kadın ve çocuk 25 kişi hayatını kaybetti.

Bu paylaşımdan yaklaşık iki saat sonra İsrail bir katliam daha gerçekleştirdi.

İsrail bölgedeki Beyt Lahiye'de Ebu Semra ve Ebu Zayter ailelerine ait evleri bombaladı. Saldırıda çoğu kadın ve çocuk 25 kişi hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT