1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SUUDİ ARABİSTAN

  4. Gazze bombalanırken Prens Selman parti düzenliyor!
Gazze bombalanırken Prens Selman parti düzenliyor!

Gazze bombalanırken Prens Selman parti düzenliyor!

Suudi Arabistan’ın başlattığı “ılımlı İslam” projesi kapsamında Medine ile Tebük arasındaki bölgede Gazze’de bombardıman sürerken parti düzenlendi.

10 Nisan 2025 Perşembe 14:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Suudi Arabistan yönetimi Prens Selman ile birlikte yeni bir reform süreci başlattı. Müslüman dünya ile geçmişten bugüne kadar sorunlu ilişkileri olan Suudi Arabistan bu son hamlesiyle azgınlıkta bir sınır tanımadığını kanıtlamış oldu.

Modernleşme adına başlatılan reformlarla ahlak dışı projeler devreye sokuluyor. Eğlence kültürünü yaygınlaştırmak için çalışan Prens Selman yönetimi cadılar bayramını kutladıktan sonra şimdi de Medine ile Tebük arasındaki bölgede “parti” düzenledi. Sosyal medyaya düşen görüntüler rezilliği gözler önüne serdi.

Müslümanlar için kutsal sayılan beldelerde yapılan bu ahlaksızlıkların Gazze’deki vahşet ve açlıkla aynı döneme denk getirilmesi Gazze’yi kimlerin yalnız bıraktığını da hepimize hatırlatmış oluyor. Müslümanların her şeyden önce işbirlikçi hainlerden kurtulması gerekiyor!

HABERE YORUM KAT

6 Yorum