Test




Haksöz Haber
  • Dünya / 13:46Rusya'da 8.8 büyüklüğündeki depremin ardından tsunami uyarısı yapıldı
  • Filistin / 13:43Gazze'de 24 saatte 7 kişi daha açlıktan can verdi
  • Yorum Analiz / 13:30Musk’ın bot ordusu ve yönetilen Türkiye gündemi
  • Yorum Analiz / 12:30İşgal rejimi içerden isyanlarla çöküşe yaklaşıyor
  • Yorum Analiz / 11:30Macron'un Filistin'i tanıma adımı ne anlama geliyor?
  • Yorum Analiz / 10:30Tek parti döneminde Siyonist katilleri eğitmek için kurulan kamp: Betar
  • Dünya / 10:06Girit'e gelen Siyonist turistler, protesto eylemiyle karşılandı
  • Dünya / 09:30Alman insan hakları örgütleri ve uzmanları: İsrail Gazze'de soykırım yapıyor
  • Dünya / 08:58Malta, Filistin Devleti'ni Eylül'de tanıyacak
  • Dünya / 08:16Rusya'nın doğusunda 8,8 büyüklüğünde deprem
  • prev
    next
  • Haber
  • Yorum Analiz
  • Çeviri
  • İslam Dünyası
  • Etkinlik-Eylem
  • Röportaj
  • Basın Açıklaması
  • Kültür Sanat
  • İslam Düşüncesi
İstanbul29 °C
Etkinlik Takvimi
ETKİNLİK TAKVİMİ
  1. HABERLER

  2. fatma betül sayan kaya Haberleri

“Suriyeliler Kirli Provokasyonlara Tabi Tutulmaya Çalışılıyor”“Suriyeliler Kirli Provokasyonlara Tabi Tutulmaya Çalışılıyor”Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, “Son günlerde Suriyeliler, kirli provokasyonlara tabi tutulmaya çalışılıyor. Bu konuda çok hassas ve dikkatli olmamız gerektiğine inanıyorum.” dedi.
Hollanda Yargısı Bakan Kaya’nın Davasını DüşürdüHollanda Yargısı Bakan Kaya’nın Davasını Düşürdü
“Batı, Irkçılığın Kıskacında”“Batı, Irkçılığın Kıskacında”Hollanda’nın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya yaptığı muamelenin muhtemel nedenlerini değerlendiren Ahmet Varol, Avrupa’da ırkçılığın yeniden çok ciddi bir sorun olarak karşımıza çıktığını söylüyor.
Bakan Kaya, Hollanda'nın Skandal Tavrını BM'de AnlatacakBakan Kaya, Hollanda'nın Skandal Tavrını BM'de Anlatacak
“O Gece Hollanda Özel Timi’ne Ateş Etme İzni Verilmişti”“O Gece Hollanda Özel Timi’ne Ateş Etme İzni Verilmişti”Rotterdam Belediye Başkanı Ahmed Aboutaleb, Bakan Kaya’nın aracının durdurulması ve sonrasında sınır dışı edilmesi olayında Hollanda Özel Timi’ne ateş izni verildiğini söyledi.
Türkiye İçin Avrupa’da Konuşmak Neden Önemli?Türkiye İçin Avrupa’da Konuşmak Neden Önemli?
Hollanda'nın Kararlarını Irkçı Lider Wilders BelirlediHollanda'nın Kararlarını Irkçı Lider Wilders BelirlediHollanda'nın ırkçı lideri Wilders, gece boyunca attığı tahrik edici tweetlerle hükümetin ve yerel yetkililerin kararlarında belirleyici kişi oldu.
Bakan Kaya’nın “İstenmeyen Kişi” İlan Edilmesi Ne Anlama Geliyor?Bakan Kaya’nın “İstenmeyen Kişi” İlan Edilmesi Ne Anlama Geliyor?
Hollanda'da Protestoculara Polis Köpekleriyle Müdahale EdildiHollanda'da Protestoculara Polis Köpekleriyle Müdahale EdildiHollanda polisi, Türkiye'nin Rotterdam Başkonsolosluğu önünde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya'ya destek vermek için toplanan protestoculara sert müdahalede bulundu.
Faşist Geert Wilders’in Kişisel Sitesi HacklendiFaşist Geert Wilders’in Kişisel Sitesi Hacklendi
Bakan Kaya: Nijmegen Sınırından Almanya'ya Götürülüyorum Bakan Kaya: Nijmegen Sınırından Almanya'ya Götürülüyorum Fatma Betül Sayan Kaya, sosyal medya hesabı twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Türkiye'nin Rotterdam Başkonsolosluğuna girişine izin verilmeyişine yönelik güncel durum hakkında paylaşımda bulundu. 
Bakan Kaya, Aracından Zorla Çıkarılıp Başka Araçla Sınırdışı EdildiBakan Kaya, Aracından Zorla Çıkarılıp Başka Araçla Sınırdışı Edildi
RTL: Hollanda Bakan Kaya’yı "İstenmeyen Kişi" İlan EttiRTL: Hollanda Bakan Kaya’yı "İstenmeyen Kişi" İlan EttiHollanda özel RTL kanalı Bakan Kaya'nın, "Persona non grata" (istenmeyen kişi) ilan edildiğini, sınır dışına çıkarılacağını bildirdi.
Eski Hollandalı Bakan: Bu Yasaklama İle Yanlış Bir Adım AttıkEski Hollandalı Bakan: Bu Yasaklama İle Yanlış Bir Adım Attık
Hollanda'daki Havalimanında Oturma Eylemi YapılacakHollanda'daki Havalimanında Oturma Eylemi YapılacakMHP Genel Başkanı Bahçeli'nin, Avrupa Türk Konfederasyonu Genel Başkanı Çetin'le yaptığı görüşmede, Çavuşoğlu'nun uçağı hangi havalimanına inecekse orada oturma eylemi düzenlenmesi kararı alındığı bildirildi.
Fatma Betül Kaya Konsolosluk Önünde Abluka Altında (Video)Fatma Betül Kaya Konsolosluk Önünde Abluka Altında (Video)
Hollanda Polisi Protestoculara Müdahale EttiHollanda Polisi Protestoculara Müdahale EttiHollanda polisi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın aracının tutulduğu yerde toplanan Türk göstericileri güç kullanarak dağıttı.
Hollanda’da Aile Bakanı'nın Aracı DurdurulduHollanda’da Aile Bakanı'nın Aracı Durduruldu
Türkiye Dışişlerinden Hollanda’ya Tepki UygulamasıTürkiye Dışişlerinden Hollanda’ya Tepki UygulamasıDışişleri Bakanlığı tarafından, "Halen izinli olarak Türkiye dışında bulunan Hollanda Büyükelçisinin bir müddet görevine dönmesini arzu etmediğimiz bildirilmiştir." denildi.
Hollanda İyice Saçmaladı, Konsolosluk Yolunu Trafiğe KapattıHollanda İyice Saçmaladı, Konsolosluk Yolunu Trafiğe Kapattı
Türkiye’deki Huzurevlerinde 19 Bin 818 Kişi KalıyorTürkiye’deki Huzurevlerinde 19 Bin 818 Kişi KalıyorTürkiye genelinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı huzurevlerinde 13 bin 159, özel huzurevlerinde ise 6 bin 659 olmak üzere, toplamda 19 bin 818 kişi kalıyor.
Kemalist İbadet Ritüellerini Yerine Getirmede Nereden Nereye Gelindi?Kemalist İbadet Ritüellerini Yerine Getirmede Nereden Nereye Gelindi?
AK Partililerin Atatürk Sevgisi ve Bağlılığı Göz Yaşartıyor!AK Partililerin Atatürk Sevgisi ve Bağlılığı Göz Yaşartıyor!​​​​​​​Bu ülkede bugüne kadar hep resmi ideolojik dayatmalarla uygulanan Mustafa Kemal’i tazim ve tapınma eylemlerinin son dönemde iktidar yetkilileri ve mensuplarınca gönüllü bir tarzda icra edilmeye başlanması dikkat çekiyor!

DÜŞÜNCE PLATFORMU

  • SELAHADDİN E. ÇAKIRGİL‘İdeali iste, realiteyi gör!', boş bir söz olmasa gerek..ENVER CANModern Batı aklının Gazze'deki aforoz kültürüHAMZA TÜRKMENAbartıya ya da tezyife sapmayan azim bir ahlaka ve usûle yönelmekM. HASİP YOKUŞİşgalci İsrail bize devlet verecek!CAHİT ÇEKMENDijital tufanın sosyolojik yıkımı (Kayan ekranların kaydırdığı insanlık)
  • MURAT KAYACANŞükür, secde ve isyan arasında insanRIDVAN KAYAKadın cinayeti mi, toplumsal çürüme mi?GÜNAY BULUTBir küçük çantaABDURRAHMAN GÜNERİcat edilmiş gençliğin inşa edilmiş modası!İSMAİL CEYRANİfsad çağının gölgesinde sınanan müslüman aile
ÇOK OKUNANLAR
30
7
1
  • Mayo, içki, yiyecekle dolaşmak, dilenmek yasaklandıMayo, içki, yiyecekle dolaşmak, dilenmek yasaklandı
  • Tek parti döneminde Siyonist katilleri eğitmek için kurulan kamp: BetarTek parti döneminde Siyonist katilleri eğitmek için kurulan kamp: Betar
  • Küresel Vicdanın Yürüyüşü: Gazze’ye adım adımKüresel Vicdanın Yürüyüşü: Gazze’ye adım adım
  • İsrail'in Gazze'yi açlığa mahkûm etmesi, gücün cezasızlığının acımasız bir göstergesidirİsrail'in Gazze'yi açlığa mahkûm etmesi, gücün cezasızlığının acımasız bir göstergesidir
  • NEXT Teknofest Sosyal'de kullanıcı sayısı 500 bine ulaştıNEXT Teknofest Sosyal'de kullanıcı sayısı 500 bine ulaştı
  • Soykırım sırasında hayallerimizSoykırım sırasında hayallerimiz
  • ABD'deki Gençlerin İsrail'e desteği sadece yüzde 10ABD'deki Gençlerin İsrail'e desteği sadece yüzde 10
  • Starbucks'ın küresel satışları düşmeye devam ediyorStarbucks'ın küresel satışları düşmeye devam ediyor
  • İşgalci İsrail Gazze'ye yardımların dağıtılmasını engelliyorİşgalci İsrail Gazze'ye yardımların dağıtılmasını engelliyor
  • Alman insan hakları örgütleri ve uzmanları: İsrail Gazze'de soykırım yapıyorAlman insan hakları örgütleri ve uzmanları: İsrail Gazze'de soykırım yapıyor
Haksöz Haber
  • Künye-İletişim
  • Günün Haberleri
  • Gizlilik Politikası
Tüm Hakları Saklıdır © 2001

Haksöz Haber

 |  0 212 524 10 28  | 

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • Mayo, içki, yiyecekle dolaşmak, dilenmek yasaklandı
    • Tek parti döneminde Siyonist katilleri eğitmek için kurulan kamp: Betar
    • Küresel Vicdanın Yürüyüşü: Gazze’ye adım adım
    • İsrail'in Gazze'yi açlığa mahkûm etmesi, gücün cezasızlığının acımasız bir göstergesidir
    • NEXT Teknofest Sosyal'de kullanıcı sayısı 500 bine ulaştı
    • Soykırım sırasında hayallerimiz
    • ABD'deki Gençlerin İsrail'e desteği sadece yüzde 10
    • Starbucks'ın küresel satışları düşmeye devam ediyor
    • İşgalci İsrail Gazze'ye yardımların dağıtılmasını engelliyor
    • Alman insan hakları örgütleri ve uzmanları: İsrail Gazze'de soykırım yapıyor
    • TÜHİS, işçi tarafına zam teklifini sundu
    • Macron'un Filistin'i tanıma adımı ne anlama geliyor?
    • "Onlar, Allah'ın, kalplerini, kulaklarını ve gözlerini mühürlediği kimselerdir..."
    • Malta, Filistin Devleti'ni Eylül'de tanıyacak
    • Rusya'nın doğusunda 8,8 büyüklüğünde deprem