1. HABERLER

  2. HABER

  3. DÜNYA

  4. Ellerinden gelse Amerikan kampüslerini de bombalayacaklar!
Ellerinden gelse Amerikan kampüslerini de bombalayacaklar!

Ellerinden gelse Amerikan kampüslerini de bombalayacaklar!

Siyonist çetenin Birleşmiş Millet Temsilcisi Gilad Erdan, ABD üniversitelerindeki eylemler hakkında akla ziyan sözler sarf etti.

03 Mayıs 2024 Cuma 14:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Siyonist çete ABD üniversitelerinde devam eden Filistin'e destek eylemleri sebebiyle büyük bir endişeye düştü. Bizzat Netanyahu, üniversite eylemlerinin düşündürücü olduğunu ifade ederken Siyonist çetenin Birleşmiş Millet Temsilcisi Gilad Erdan ise Hamas'ın "elit" üniversitelerde destek görmesine şaşırdığını belirterek akıl ve mantık dışı sözler sarf etti.

"Hamas'ın okullarda saklandığını her zaman biliyorduk. Ama sadece Gazze'deki okullar değil, Harvard, Columbia gibi seçkin üniversitelerde de olduklarını bilmiyorduk." cümlesini kuran Erdan'ın kaç yaşında olduğunu merak ediyoruz. Bu kadar sığ bir tepki verebilmek için nasıl bir cehalet içinde yüzmek gerekiyor acaba? Erdan daha önce de Gazze'de insani krizin yaşanmadığını öne sürmüştü.

ABD üniversitelerindeki öğrenciler ortaya koydukları onurlu duruşla tüm dünyaya bir ders verdiler. En büyük dersi ise Siyonist çete yaşadığı korku ile aldı! Erdan'ın sözleri Siyonist çetenin Gazze'de okulları hangi bahaneyle bombaladığını gösterirken Avukat Yunus Emre Erdölen'in ifadesiyle ellerinde gelse ABD'deki üniversiteleri dahi bombalayacaklarını kanıtladı!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum