1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Ekrem İmamoğlu popülizm uğruna bu sefer de Roblox’a avukatlık yapıyor
Ekrem İmamoğlu popülizm uğruna bu sefer de Roblox’a avukatlık yapıyor

Ekrem İmamoğlu popülizm uğruna bu sefer de Roblox’a avukatlık yapıyor

CHP’li Ekrem İmamoğlu, soykırımcı İsrail’e açıkca destek verip, Gazze’deki katliamı perdeleyen İnstagram’dan sonra çocuklar için her türlü tehlikeyi barındıran Roblox’a avukatlık yapmaya başladı.

08 Ağustos 2024 Perşembe 00:34A+A-

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, soykırımcı İsrail’e açıkca destek verip, Gazze’deki katliamı perdeleyen İnstagram’dan sonra çocukları istismar eden ve onlara cinsi sapkın içerikler dayatan Roblox’a avukatlık yapmaya başladı.

Soykırımcı İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği katliamları meşrulaştıran, Filistin hakkında tüm paylaşımları yasaklayan (Şehit İsmail Heniyye için yapılan taziye paylaşımları dahil) Instagram’dan sonra çocukları tuzağa düşürme platformu gibi çalışan Roblox’un mahkeme kararıyla erişime kapatılmasına yönelik tepki yine bir CHP’liden geldi.

1CHP’lilerin toplumu ifsat eden sosyal medya platformlarına yönelik avukatlık yarışında Ekrem İmamoğlu açık ara önde.

İmamoğlu X hesabından yaptığı paylaşımda, “Instagram’dan sonra, 15 milyondan fazla kullanıcısı olan ve kullanıcıların oyun geliştirebildikleri çevrimiçi oyun platformu Roblox'a da erişim yasağı gelmiş olması akıl alır gibi değil. Bu kararları verenler yeni dünyadan, ekonomiden, teknolojiden bihaber akıllar.” ifadelerini kullandı.

Emperyalizm karşıtlığı konusunda ahkam kesen ama perde gerisinde işbirliği yapan bu zihniyetin, emperyalistlerin kültürel ve toplumsal ifsad araçlarına avukatlık yapması da şaşırtıcı değil.

HABERE YORUM KAT

5 Yorum