1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. DEM Parti kapattığı Kur’an kurslarını cinsi sapıklık merkezlerine mi dönüştürdü?
DEM Parti kapattığı Kur’an kurslarını cinsi sapıklık merkezlerine mi dönüştürdü?

DEM Parti kapattığı Kur’an kurslarını cinsi sapıklık merkezlerine mi dönüştürdü?

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Gülsever, “Parklarımızda Kur'an kursları ve camiler vardı. Ama onlar da belediyenin son zamanlarda aldığı kararla kapatılmış ve bunlar cinsi sapıklık merkezleri haline getirilmiştir” dedi.

24 Temmuz 2024 Çarşamba 15:30A+A-

HAKSÖZ HABER

DEM Parti, Diyarbakır’da kazandığı Kayapınar, Sur ve Bağlar belediyelerine bağlı Kur’an kurslarının faaliyet gösterdiği binaların boşaltılması için müftülüklere yazı göndermişti.

Diyarbakır Müftülüğü, işlemin iptaline ilişkin belediye meclis kararları hakkında dava açmıştı.

Konuyla ilgili tartışmalara sürerken HÜDA PAR Diyarbakır il Başkanlığından yeni bir açıklama geldi.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever, “Diyarbakır'ın caddeleri ve sokakları adeta açık hava meyhanelerine dönmüş durumda. Bayanlar, çocuklar ve aileler cadde ve sokaklarda gezemez duruma gelmişler. Parklarımızda Kur'an kursları ve camiler vardı. Ama onlar da belediyenin son zamanlarda aldığı kararla kapatılmış ve bunlar cinsi sapıklık merkezleri haline getirilmiştir" açıklamasını yaptı.

İslam’a yönelik düşmanlığını sürdüren DEM Parti, Kürt toplumunu ifsat etmeye devam ediyor. Bu parti Kürtlerin İslam ile yoğrulan temel değerlerine savaş açarken, cinsi sapıklara ise kol kenet geriyor.

Kur’an kursları olarak faaliyet gösteren binaların cinsi sapkınlığa tahsis edilmesi DEM Parti ve öncüllerinin kirli zihniyetini gösteriyor.

HABERE YORUM KAT

6 Yorum