1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. CHP'li başkan belediye kapısındaki besmele yazısını kaldırdı
CHP'li başkan belediye kapısındaki besmele yazısını kaldırdı

CHP'li başkan belediye kapısındaki besmele yazısını kaldırdı

​​​​​​​Giresun'un Bulancak ilçesinde CHP'li belediye yeni hizmet binasında bulunan Bismillahirrahmanirrahim yazısını kaldırdı.

28 Ekim 2024 Pazartesi 23:05A+A-

Giresun'un Bulancak ilçesinde belediyeyi 31 Mart 2024'te yapılan seçimde AK Parti'den devralan CHP, kısa sürede halktan kopuk icraatlarıyla iş başına geldiğini belli ediyor. Gelir gelmez kadrolaşma saikiyle akrabalarını, eşlerini ve dostlarını belediye yönetimlerine getiren CHP'li belediye başkanları, halkın parasını konserlere ve heykellere harcama konusunda da kötü bir sicile sahip.

Ancak Giresun'un Bulancak ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, tek parti yönetimini aratmayan icraatlara imza atıyor. İlk icraati Filistin bayrağını indirmek olan Sıbıç, daha sonra belediyedeki Türk devletleri bayraklarını kaldırttı. Son olarak İslami değerleri hedef alan Sıbıç, Bulancak Belediyesi'nin girişinde yazılı olan "Bismillahirrahmanirrahim" yazısını kaldırttı. 

Necmi Sıbıç'ın bu tavrı Bulancaklılardan büyük tepki görürken bir tepki de AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım'dan geldi. "Gündemi tek parti dönemimin çirkin eylemleriyle meşgul etmeyin" diyen Yıldırım, "Fırsat buldukça bu toplumun değerlerine kin kusan Cumhuriyet Halk Partisini ve partinin belediye başkanını yaptıkları yanlıştan geri dönmeleri adına uyarıyoruz." ifadesini kullandı.

Kaynak: TRHaber

HABERE YORUM KAT