1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. CHP Beyoğlu'nda anaokullarını "LGBT uzmanına" teslim etti!
CHP Beyoğlu'nda anaokullarını "LGBT uzmanına" teslim etti!

CHP Beyoğlu'nda anaokullarını "LGBT uzmanına" teslim etti!

CHP İstanbul Gençlik Kolları’nda "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu" başkanlığı görevini yürüten Kerem Kitay adlı şahıs, CHP’li Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’in onayıyla anaokullarından sorumlu koordinatör olarak atandı.

09 Ekim 2024 Çarşamba 17:30A+A-

HAKSÖZ HABER

CHP hizmetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Türkiye'nin akıl ve ruh sağlığını tehlikeye atan cinayetlerinde ve ahlaki yozlaşmanın gündemde olduğu şu günlerde CHP İstanbul Gençlik Kolları’nda "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu" başkanlığı görevini yürüten Kerem Kitay adlı şahıs, CHP’li Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’in onayıyla anaokullarından sorumlu koordinatör olarak atandı.

Sabah'tan Barış Savaş'ın haberine göre AK Parti'li Meclis Üyesi Emre Bozkuş Beyoğlu Belediye Meclisi toplantısındaki gündem dışı konuşmasında, CHP Gençlik Kolları'nda görevli bir "LGBT" destekçisinin belediyede çalıştırılmaya başlandığını belirterek duruma tepki gösterdi. Bozkuş, belediyeye alınan personelle ilgili verdikleri soru önergesine cevap alamadıklarını dile getirdi.

Başkan İnan Güney'in, işe alımlarda tarafsız davranacağına dair söz vermesine rağmen, bu sözünü tutmadığını ifade eden Bozkuş, 'bu ahlaksızlığa hep beraber dur diyelim' dedi. Bozkuş şunları söyledi:

"Bu kişi bizim aile yapımızı ya da öğretmenlerimizi mi temsil ediyor? Çocuklarımızı ne olduğu belli olmayan sapkın fraksiyonlara sempati devşiren kişilere mi emanet edeceğiz? Bu atamanın sonuçlarını hiç düşündünüz mü? Bu şahsın yetiştirdiği çocukların gelecekte hemcinsine karşı sapkın düşünceler geliştirmeyeceğini nereden bilebiliriz? Eğer bu atamayı bilinçli yaptıysanız, anaokulu çağındaki yavrularımızı LGBT'ye yönlendirmekteki temel motivasyonunuz nedir? Çekirdekten mi beyinlerini yıkıyorsunuz? Atanan kişinin aynı zamanda CHP İstanbul Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı olduğunu göz önünde bulundurursak, fonladığınız bu şahıs tüm İstanbul gençliğine sapkın fikirlerini aşılamak gayesini güderken; Beyoğlu'nda staj mı yapmaktadır?

'ÇOCUKLARIN PROPAGANDAYA MARUZ KALMASI KABUL EDİLEMEZ'

Bozkuş, dar gelirli ailelerin, çocuklarını bir umutla anaokullarına gönderirken, ideolojik propagandaya maruz kalmalarının kabul edilemez olduğunu belirterek, "Belediye yönetiminin derhal bu yanlıştan dönmesi ve çocuklarımızı yeniden değerlerimize sahip çıkacak koordinatörlere emanet etmesi gerekmektedir." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

5 Yorum