1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Bu tahrikçi ile artık İletişim Başkanlığı değil savcılık uğraşsın!
Bu tahrikçi ile artık İletişim Başkanlığı değil savcılık uğraşsın!

Bu tahrikçi ile artık İletişim Başkanlığı değil savcılık uğraşsın!

Ümit Özdağ sistematik biçimde yalan söylüyor, halkı tahrik ediyor, devletin kurumu ise sürekli yalancıyı yalanlamakla uğraşıyor.

09 Eylül 2023 Cumartesi 17:00A+A-

HAKSÖZ HABER

İstanbul’da Pendik sahilinde bir grup insanın askeri eğitim yaptığı iddiasıyla paylaşılan video hakkında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “bu sabah MİT’ten emekli bir arkadaşım bu videoyu şu bilgi ile bana yolladı.” dedikten sonra şunları dile getirdi:

“Bir grup Afgan’ın askeri eğitim yaptığı videosu paylaşılmıştı. Bu Amerikan eğitimidir. Eğitmen her mekikte yerden kalkış için ve tempoyu sağlamak için yukarı anlamında “Up!” der. Silah eğitiminde de aynı komut kullanılır. Silahı çekip doğrulturken “Up!” komutu verilir.”

Cumhuriyet savcılarının bu gruptaki herkesi kapsamlı şekilde sorguya çekmesi şarttır. Vatanımızı ve ailemizi savunacağız.”

İletişim Başkanlığı’na bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi sosyal medyada konu hakkında şu açıklamalara yer verdi:

“Sosyal medyada paylaşılan ve basın yayın organlarında habere konu olan, "Afganlar Pendik Sahili’nde askeri eğitim yaptı.” iddiası doğru değildir.

İddiaya konu görüntülerde spor yapan kişilerin, Pakistan Milgem projesi kapsamında inşa edilen BABUR korveti test ve eğitim faaliyetleri için İstanbul Tersanesi Komutanlığında görevli Pakistan DZKK personeli olduğu tespit edilmiştir.

İletişim Başkanlığı bir kez daha Ümit Özdağ’ın akıl ve ahlak dışı iddiasını boşa çıkarttı. Şüphesiz ki dezenformasyonla mücadele önemli bir adım. Ancak şunun farkına varılmalı ki sivrisineklerle uğraşmak yerine bataklık kurutulmadıkça gerçek anlamda netice almak mümkün değil. Bu sebeple tahrikçi Ümit Özdağ ile artık İletişim Başkanlığı değil savcılık uğraşmalı!

HABERE YORUM KAT

6 Yorum
  • HAZAR VAN / 12 Eylül 2023 12:20

    bu hasta ruhlu adama savcılık neden bunun hakkında bir işlem yapmıyor...savcılar göreve

    Yanıtla (0) (0)
  • Selim / 10 Eylül 2023 11:58

    Yapılan yanlış değil, savcılık tarafından soruşturma açılması bu yaratığın işine gelir, soruşturma açılsa ne olacak, tutuklansa ne olacak, hapse atacak değiller ya, adamın istediği de bu, ne güzel ırkçılara mesaj verir, memleketinin geleceğini savunduğu için uğradığı mağduriyeti oynayarak. en doğrusu yalanlarını yüzüne çarparak inandırıcılığını bitirmek.

    Yanıtla (0) (0)
  • Abdullah / 10 Eylül 2023 06:24

    Bu alçak neden hep gündem oluyor , atın hapse bunu ya. Milleti ayrıştırıp fitne çıkarıp duruyor

    Yanıtla (0) (0)
  • Levent AKINCI / 10 Eylül 2023 02:43

    Kimse dokunamıyor. Faşist Kemalist.
    Babası Menderes'i asanlardan.
    Dedesi Şeyh Said'i şehid edenlerden.

    Teodor Herltz'in Rotschild'in Emmanuel Caroso'nun Hayım Nahum'un adamları olan Mason Sabetay ittihat Terakki tayfası..

    Yanıtla (0) (0)
  • Faik KAYNAK / 09 Eylül 2023 22:06

    Hayvanat bahçesine gitmeye gerek yok ..
    Karşınızda kart bir ORANGUTAN duruyor :)

    Yanıtla (0) (0)
  • Fettah Adıgüzel / 09 Eylül 2023 17:53

    Bu ırkçı faşisti neden tutuklamıyorlar aklım almıyor, dünyanın herhangi bir Ülkesinde olsaydı şayet çoktan tutuklanmıştı

    Yanıtla (0) (0)