1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Bitmesi gereken şey sizin Kemalist darbe özlemlerinizdir
Bitmesi gereken şey sizin Kemalist darbe özlemlerinizdir

Bitmesi gereken şey sizin Kemalist darbe özlemlerinizdir

Recep Tayyip Erdoğan’ın “Bu kılıçları kime çekiyorsunuz?” sözlerine yanıt “Kemalizmin kızları” olarak büyütülen voleybolculardan birinden geldi. Galatasaray voleybolcusu İlkin Aydın sosyal medyada “Mustafa Kemal’in askerleriyiz, bitti” paylaşımını yaptı.

09 Eylül 2024 Pazartesi 00:29A+A-

Recep Tayyip Erdoğan’ın “Bu kılıçları kime çekiyorsunuz?” sözlerine yanıt “Kemalizmin kızları” olarak kamuoyunda büyütülen voleybolculardan birinden geldi. Galatasaray voleybolcusu İlkin Aydın sosyal medyada “Mustafa Kemal’in askerleriyiz, bitti” paylaşımını yaptı.

Atatürk’ün yarı çıplak çağdaş kızları Türkiye’nin görünen yüzü olmuş durumda. Kemalizmin milyonlarca çocuğa rol model olarak sunduğu ve başarılı olmaları için bir devlet bankası Vakıfbank'tan milyonları akıtıldığı kadın voleybolcular artık çoğu konuda Kemalistler tarafından tetikçi ve propaganda aracı olarak kullanılıyorlar.

Cinsi sapkın oyuncuların yer aldığı Voleybol Milli Takımı, AK Parti iktidarının desteğiyle yürüyüşüne devam ederken tek bir kuruş bile harcamayan İslam düşmanı çevreler ise çıplaklık üzerinden inşa ettikleri kültürel atmosferin ekmeğini yiyorlar.

Bunun son örneği; Galatasaray’ın voleybolcusunun yaptığı paylaşım oldu.

Bu paylaşım, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde kılıç çekerek "Mustafa Kemal’in askerleriyiz" diye bağıran teğmenlerle ilgili açıklamasının hemen ardından geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, törendeki teğmenlerle ilgili olarak şu sözleri sarf etmişti:

"Geçenlerde malum mezuniyet töreninde bazı istismarcılar ortaya çıkmak suretiyle kılıçlar çektiler. Bu kılıçları kime çekiyorsunuz? Şimdi bunlarla ilgili olarak da gerekli bütün araştırmaların hepsi yapılıyor. Oradaki birkaç tane kendini bilmez, bunlar da temizlenecek. Biz buralara durup dururken gelmedik. Bunların ordumuzun içinde bulunması mümkün değil, bunları temizleyeceğiz."

ilkinaydinjpg-lwweos5200quku7exuyqmq.jpg

İlkin Aydın X platformunda “Mustafa Kemal’in askerleyiz, bitti” paylaşımını yaptı. “Atatürk’ün kızlarını” her konuda tetikçi olarak kullanan Kemalistler bu paylaşımı hemen manşetten verdiler.

HABERE YORUM KAT

5 Yorum