1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Biden açıkça “katliamları destekliyoruz” mesajı verdi!
Biden açıkça “katliamları destekliyoruz” mesajı verdi!

Biden açıkça “katliamları destekliyoruz” mesajı verdi!

İşgal altındaki topraklara giden ABD Başkanı Biden, Netanyahu ile ortak basın toplantısı düzenledi.

18 Ekim 2023 Çarşamba 13:05A+A-

HAKSÖZ HABER

İşgalci İsrail hastaneleri hedef almaya başlayarak soykırımı bir üst raddeye çıkarttı. Dün gece gerçekleştirilen hastane saldırısının hemen arkasından ise ABD Başkanı Biden işgal altındaki toprakları ziyaret ederek Netanyahu’ya desteklerini yineledi.

“Bugün basit bir sebepten burada olmak istedim. Dünyanın ABD'nin İsrail ile birlikte olduğunu görmesini istedim. Hamas binlerce insanı öldürdü, katliam demek abartı olmaz. Onlarca insanı esir aldılar. Böyle bir şeyi hayal etmek benim hayal gücümün dışında.

Öyle korkunç şeyler yaptılar ki DAEŞ'ı mantıklı gibi gösterdiler. Amerikalılar sizi anlıyor ve endişeleniyor. Tercihinizin kolay olmadığını biliyorlar. Hamas Filistin halkını temsil etmiyor, onlara sadece acı getirdi.

Görünen kadarıyla hastaneye yapılan saldırıyı diğer taraf düzenledi siz (İsrail) değil. Ancak bir çok insan emin değil.

Söylemek istediğim şu: Çok üzgünüm ve çok sinirliyim hastanedeki patlamadan ötürü. Filistin halkının hayat kurtarma yeteneklerini geliştirmek istiyorum. ABD olarak biz böyleyiz. Biz örnekle liderlik etmek istiyoruz.

İsrail ABD gibi değerli bir konuma sahip. Diğer demokrasiler de bizim burada ne yapacağımızı izliyor.

İsrail'in cesareti ve kararı gurur verici."

Bir hafta önce “Hamas 40 bebeği öldürdü” yalanını dile getiren Biden şimdi de hastanedeki katliamı Hamas ile ilişkilendirmeye çalıştı. Biden’ın mesajları ABD ile Siyonistler arasındaki kirli ilişkileri bir kere daha hatırlatırken dünya kamuoyunda işgal çetesinin katliamlarına meşruiyet sağlama çabasını gözler önüne seriyor!

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

4 Yorum