1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Batı Şeria'da bir feda eylemi daha gerçekleştirildi
Batı Şeria'da bir feda eylemi daha gerçekleştirildi

Batı Şeria'da bir feda eylemi daha gerçekleştirildi

Bugün sabah saatlerinde, işgal altındaki Batı Şeria'nın orta kesiminde yer alan Ramallah yakınlarındaki Beytu İl kontrol noktasında gerçekleştirilen bir araçlı saldırı sonucunda 1 siyonist öldü, diğeri ise ağır yaralandı.

11 Eylül 2024 Çarşamba 17:25A+A-

Siyonist ordusu sözcüsü, Ramallah yakınlarındaki Giv'at Asaf kavşağında bir araçlı saldırının gerçekleştiğini ve saldırgana ateş açıldığını duyurdu.

Yerel kaynaklara göre, saldırıyı gerçekleştiren kişinin Ramallah vilayetindeki Rafat köyünden 58 yaşındaki Hayil İsa Dayfullah olduğu ifade edildi.

Siyonistlere ait Kanal 14 isimli tv kanalı, Beytu İl kontrol noktasında gerçekleşen araçlı saldırıda bir işgal askerinin ağır yaralandığını ve daha sonra öldüğünü bildirdi.

Eylül ayı başından bu yana, Ramallah'ın doğusundaki araçlı saldırıda bir askerin ölmesiyle birlikte toplamda 9 işgal askeri öldürülmüş oldu.

1 Eylül'de, şehit Muhanned el-Asud tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda, El-Halil yakınlarında 3 işgal askeri öldürüldü.

8 Eylül'de ise Ürdünlü kamyon şoförü Mahir el-Cazi tarafından Allenby geçiş noktasında (Kerame Kapısı) gerçekleştirilen bir silahlı saldırıda 3 işgal askeri daha öldürüldü.

Bugün sabah da, işgal ordusu sözcüsü, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah'ta meydana gelen bir askeri helikopter kazasında 2 işgal askerinin öldüğünü ve diğerlerinin yaralandığını açıkladı. Helikopterin mücahitler tarafından düşürülmüş olması ihtimali de var.

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum