1. HABERLER

  2. ETKİNLİK-EYLEM

  3. Amasya’da "Her Sınıfın Bir Yetimi Kardeşi Var!" Kampanyası
Amasya’da "Her Sınıfın Bir Yetimi Kardeşi Var!" Kampanyası

Amasya’da "Her Sınıfın Bir Yetimi Kardeşi Var!" Kampanyası

İHH Amasya Temsilciliği “Her Sınıfın Bir Yetimi Kardeşi Var” Kampanyası Tanıtım Faaliyetlerine Devam Ediyor.

01 Mart 2014 Cumartesi 00:10A+A-

iHH İnsani Yardım Vakfı'nın Milli Eğim Bakanlığı ile imzaladığı protokol kapsamında Bakanlığa bağlı okullarda yürütülmekte olan "Her sınıfın bir yetim kardeşi var" projesi devam ediyor.

Proje’nin Amasya ayağını yürütmekte olan İHH Amasya Temsilciliği, Amasya, Merzifon ve Suluova'da, 'Her sınıfın bir yetim kardeşi var' kampanyasının tanıtımını yaptı.

İHH Genel Merkezi Yetim birimi Başkanı Murat Yılmaz’ında iştirak ettiği tanıtım toplantılarına, iHH Amasya temsilcisi Serdal Benli ile İHH Amasya Yetim Birimi Sorumlusu Fatih Akgül ve İHH Amasya Eğitim Birimi sorumlusu Özgür Eryiğit katıldı.

Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü ile beraber organize edilen ilk tanıtım toplantısı, saat 09.30’da, Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik ve Araştırma Merkezi salonunda gerçekleştirildi.

Amasya merkeze bağlı ilkokul, ortaokul ve liselerde görevli idareci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşen toplantının sunumunu Özgür Eryiğit yaptı. Toplantıda İHH İnsani yardım vakfının tanıtımını içeren sinevizyon gösteriminin ardından, İHH Genel Merkezi Yetim Birimi Sorumlusu Murat Yılmaz, yetimlerle ilgilenmenin önemi, İHH İnsani yardım Vakfı’nın yetim çalışmaları ve MEB ile birlikte gerçekleştirdiği “Her sınıfın bir yetim kardeşi var” kampanyası hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantı aynı içerikte ve formda Suluova Öğretmen Evinde, İHH Suluova Temsilcisi Oğuzhan Çetinkaya ile Suluovalı öğretmenlerin ve konuya ilgi duyan vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi. Daha sonra Merzifon’a geçilerek, Merzifon Halk Eğitim Merkezi Salonunda, İHH Merzifon Temsilcisi Muhammet Çintaş ile Merzifon’da görev yapan öğretmeler ile konuya ilgi duyan vatandaşların katılımıyla, aynı içerik ve formda gerçekleştirildi.

Özgür-Der Amasya Temsilciliği Salonunda, İHH Genel Merkezi Yetim Birimi Sorumlusu Murat Yılmaz tarafından, İHH’nın kuruluş ve faaliyetleri ile yetim çalışmaları ve “Her sınıfın bir yetim kardeşi var” kampanyasını konu alan bir seminer verildi. Seminere Amasya Merkez ile Taşova ve Merzifon İHH gönüllüleri dinleyici olarak katıldı.

Yoğun ilgi ve katılımın olduğu toplantıların oldukça verimli geçtiği gözlendi.

ihh-yetim-20140228-01.jpg

ihh-yetim-20140228-02.jpg

HABERE YORUM KAT