1. HABERLER

  2. ETKİNLİK-EYLEM

  3. Amasya Özgür-Der’de İftar Yemeği Verildi
Amasya Özgür-Der’de İftar Yemeği Verildi

Amasya Özgür-Der’de İftar Yemeği Verildi

Dernek Temsilciliğinde verilen iftar yemeğine, 50 civarında davetli katıldı.

08 Ağustos 2012 Çarşamba 20:51A+A-

İftar yemeğini müteakip cemaatle kılınan akşam namazının ardından toplu tanışma yapıldı. Bilahare ikram edilen çay eşliğinde, Temsilci Serdal BENLİ tarafından Özgür-Der ve faaliyetleri ile Haksöz Dergisi ve Haksöz Haber sitesinin tanıtıldığı bir konuşma yapıldı. Konuşmanın sonunda, Amasya Temsilciliğinin 2011–2012 faaliyet sezonunda yaptığı çalışmalar özetlendikten sonra, 2012-2013 sezonunda yapılması planlanan faaliyetler tanıtıldı.

Ardından Özgür-Der Amasya Temsilciliğinin gönüllüsü olduğu İHH İnsani Yardım Vakfı tanıtıldı ve davetlilere vakıfla ilgili tanıtım broşürleri takdim edildi. Vakıf çalışmaları ile ilgili olarak, vakfın Suriye ve Burma-Arakan Müslümanlarına olan yardımları üzerinde duruldu.

Bilahare Suriye meselesi üzerinde müzakere edildi. Bu esnada davetlilere, konuyla ilgili olarak Ekin Yayınlarınca yeni yayınlanmış bulunan Rıdvan KAYA’ya ait “Ortadoğu İntifadası – Despotizmin Sonbaharı” ile Hamza TÜRKMEN’e ait “Gelecek Tasavvurumuz ve Ortadoğu İntifadası” isimli kitaplar tanıtıldı.

amasya-iftar-20120808-02.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum