
AK Partili Hatay Büyükşehir Belediyesi Tanju Özcan’a mı özeniyor?
CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin zabıtaları, şehirdeki Arapça tabelaları kaldırmaya başladı.
02 Mayıs 2024 Perşembe 12:00A+A-
HAKSÖZ-HABER
Yerel seçimlerin bitmesiyle birlikte CHP belediyeleri ülke genelinde Arapça tabela ve yazıları kaldırmaya başladı.
Muhacirlere yönelik nefretiyle bilinen CHP kadrolarının Arapça düşmanlığı ne kadar çirkin olsa da bu tutumları çok şaşırtıcı değil. Ancak, bir AK Parti beledisinin de Tanju Özcan gibi bir ırkçının izini takip etmesi can sıktı.
CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin zabıtaları şehirdeki Arapça tabelaları kaldırmaya başladı.
Hatay’daki Arap popülasyonu göz önüne alındığında bu uygulamanın her ne gerekçeyle olursa olsun kabul edilir yanı yok.
HABERE YORUM KAT
Yazıklar Olsun..Bu manyaklık ancak Türkiye'de olur. Birileri derhal dur demeli üç beş tane ırkçıyı memnun edecem diye bu yaptıklarınız ile milyonlarca Müslümanı kendinize düşman ettiğinizin farkında değil misiniz
Yanıtla (0) (0)Böyle adamlarla kazanmak çok büyük kaybetmektir. Yazıklar olsun
Yanıtla (0) (0)Bunlar herhalde akıl tutulması yaşıyor olsalar gerek. Karşıtına benzeşerek eridiklerini göremeyecek kadar basiretleri tutulmuş olmalı.
Yanıtla (0) (0)Bütün siyasi partiler And içmiş gibiler, muhacirlere hayat hakkı tanımayacağız diye .. CHP li Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan ile yarışan Baskanları ıskalıyoruz bence ..
Yanıtla (0) (0)Bizler ..
Ensar / Muhacir kardeşliğini sonuna kadar ve kararlılıkla devam ettireceğiz .. Kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidereceğiz, maddi ve manevi desteklerimizi asla ve kat'â esirgemeyeceğiz .. Lakin Allah'ın rızasına ve muradına / nebevî kültüre uygun hareket etmek, bizim amentūmüzün bir gereğidir .. vesselam ..
Erdoğan ne yapmaya çalışıyor akıl alır gibi değil. Kendisini ve partisini bitirmeye ant içmiş gibi. Seçim sonuçlarının Allah'ın bir tokadı olduğunu hala bilmiyor demekki. Hala gerçeklerin farkında değil. Allah, hidayet etsin ne diyelim insan şaşırıp kalıyor vallahi. Bunun gibi sorumsuz ve faşizan işler, muhacirlere sahip çıkmış ve onlara değer vermiş olan Erdoğan'ın izzeti ve itibarına zarar veriyor. Umarım o da farkına varır. Diyecek bir şey yok. Yazıklar olsun. O ahlak yoksunu ırkçı belediye başkanına da yazıklar olsun.
Yanıtla (0) (0)Hadi bakalım beyler, kim daha ırkçıymış gösterin kendinizi, tanju mu yoksa siz mi? Ha gayet
Yanıtla (0) (0)algı neden çok önemli..........bir muhabbette ''meşruiyetini kur'an-dan alan bir sistem''talebinden bahsetttiğimde,hazirundan bazılarının bu talebi siyasi bir taleb olduğu şeklinde algıladıklarını farkettim.................oysaki,meşruiyetini kur'an-dan alan bir sistem talebi ''siyasi bir tercih''değil,İTİKADİ bir tercih olup,müslümanlar açısından zorunluluk ifade eder............TEVHİD bir bütündür.bütünü oluşturan parçaların bireysel işlevleri, bütünden bağımsız olamaz...................kalbimi severim ama gözümü sevmem demek bütünlüğü bozar.
Yanıtla (0) (0)