
Aç tavuk kendini darı ambarında sanır!
Laik kesimin başörtüsü nefreti kendilerine yaranmak isteyenleri dahi kapsıyor!
HAKSÖZ HABER
Boğaziçi Üniversitesi’ndeki gerginliğin yansımaları devam ediyor. Boğaziçi’nde cinsi sapkınlara destek açıklaması yapan “başörtülüler” dahi sol-Kemalistlerin nefret linçinden nasibini aldı!
Sosyal medya üzerinden yaşanan tartışmalar da sol gruplarla birlikte cinsi sapkınlara destek açıklaması yapan bazı utanmazlar, başörtülü oldukları için ayrımcılığa uğrayarak nefret mesajlarıyla tehdit edildiler.
Boğaziçi Üniversitesi Atatürk Enstitüsü doktora öğrencisi Ercan Çankaya, İslam düşmanlığını tüm âleme göstermek istercesine başörtüsüne nefret kustu. Başörtülülerin üniversiteye girmemesi gerektiğini söyleyen müptezel ardından ise bilindik ezber cümleleri sıralıyor: “Senin türban üniversiteye girip girmemeni savunmak ‘normal ya da anormal’ sıfatlarıyla tanımlanabilecek bir konu değil. Basit bir yönetmelik meselesi. Bence girmemeniz gerekiyor, giremeyeceksiniz de. Bugünler geçici. Üniversitelerde gericilik yasaklanacak”
Laik kesimin ifsadına angaje olan başörtülülerin dahi tehdit edilmesi sol-Kemalist kesimin ciddi rehabilitasyona ihtiyacı olduğunun kanıtı! Bu kesime yaranmak için kimliksel zafiyet gösterenler ise işledikleri günahın utancıyla baş başa kalacağa benziyorlar. Yazık!
HABERE YORUM KAT
Baş örtüsü islamın emri kabul etmiyorlar ama hakkımız size haram olsun diyorlar haram ve helalde islamın kavramları neden onları kullanıyorlar ????????????????????
Yanıtla (0) (0)Bunların asıl nefreti başörtü değil. Asıl nefret ettikleri İSLAM dır. Önce bunu bilelim.
Yanıtla (0) (0)Varoluşunu bile anlamlandıramayan bu cahiller, kendilerini yaratan Allah' a başkaldırmakla ne kadar nankör olduklarını da ortaya koyuyor. Allah ıslah etsin.
Artık akp yi tasfiye etmenin zamanı gelmiştir
Yanıtla (0) (0)"Yerine kim gelecek " sorusu artık baymıştır
Yerine gelecek bir oluşumu zaman ve şartlar belirleyecektir
Bu tur konularda halki, farkli etnisiteleri ve dindarlari tahrik edenler direkt teror veya toplumun huzur ve sukununu bozma propagandasindan agir cezalara carpitilmalari gerekir. Eger bu tipler hic ceza almazsa bu isin sonu kanlı biter.
Yanıtla (0) (0)Evet beyler simdi onemli olan soru şudur? Biz ne yapacagiz ya da ne yapmaliyiz? Akpartiyi tasfiye mi etmeliyiz! Yoksa partide ıslahat mı yapmaliyiz? Tasfiye edersek yerine kimler gelecek, bize neler yapacaklar bunu iyi irdelemeli? Islahatı ise yapabilecek miyiz ki yillardir yanlislari elestiriyoruz ama beyhude... Yoksa ölümü görüp sıtmaya razı olmaya devam mı edeceğiz? Bence bu konu İslami hassasiyeti olan stk ve medyada artık tartisilmaya acilmalidir. Belki yeni bir Islahat fermanı yayımlar Sayin Baskan!?
Yanıtla (0) (0)ulan siz kim oluyorsunuz da böyle konusmaya cesaret edebiliyorsunuz be hey alcaklar
Yanıtla (0) (0)kininizle geberip gideceksiniz bre asagilik mahluklar...
Bu ve benzeri konulardan ak parti güzellemesi yapmayı görev edinenlerin, ak partinin eleştirilmesini dini mubini islama ihanete kadar getirenlerin olduğunu görmek artık bayıyor..
Yanıtla (0) (0)İslamı savunmak sadece kafirlere karşı durmakla olmaz, kendimizi de eleştirmekle de olur.
İşte tam da bu yüzden zaten ak partiyi her şeye rağmen, ne olursa olsun ayakta tutmaya çalışmıyor muyuz? Efendiler, emin olun karşı taraf bizi cemaat olarak ayırmıyor, ırk olarak bölmüyor, hepimizi müslümanlar olarak aynı potaya koyuyor, hepimizi yok etmek için gün sayıyor...
Yanıtla (0) (0)Ney plarak diyeceim sudir :
Yanıtla (0) (0)İslama ve.müslümanlara aleni / gizli.tüm düşmanları kahretsin , dünya ve ahirretlerini berbat eylesin..
İslami kesim ak partide ıslahat isteyeceğine ak partiyi tasfiye etmeye çalışıyor. Kemalistler pusuda bekliyor. Bu günlerimizi mumla arayacağız.
Yanıtla (0) (0)Bu Dangalak tipler herşeyi hak ediyor beyazlara yaranmaya çalışan ve kendi soydaşlarına en agir eziyeti reva gören ev zencilerine benziyor bu tipler
Yanıtla (0) (0)Allah'ın laneti İslam düşmanlarının üzerine olsun.
Yanıtla (0) (0)