1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. ABD siyaseti çürümüşlüğün zirvesinde: Kim daha fazla katliama destek verecek yarışı!
ABD siyaseti çürümüşlüğün zirvesinde: Kim daha fazla katliama destek verecek yarışı!

ABD siyaseti çürümüşlüğün zirvesinde: Kim daha fazla katliama destek verecek yarışı!

Trump, ABD Başkanı Biden'ı Siyonist vahşete yeterince destek vermemekle suçladı.

28 Haziran 2024 Cuma 16:15A+A-

HAKSÖZ HABER

ABD'de yaklaşan seçimler sebebiyle gündem epey yoğun. Geçen dönemin başkanı Donald Trump, Cumhuriyetçilerin adayı olarak yarışacak. Var olan başkan Joe Biden ise Demokratları temsil ediyor ancak oldukça zaaflı bir konumda. 

Adayların profilleri düşünüldüğünde ABD'nin hali de gün yüzüne çıkıyor. Kötü bir komedi filmi karakterine benzeyen Trump ile ondan daha kötü bir dramın başrolü olabilecek Biden arasındaki seçim ABD'nin miadının dolduğunu kanıtlıyor.

Adayların birbirlerine yönelttikleri suçlamalar dahi içler acısı. Biden, Trump'ı ahlaki açıdan sorunlu bir yerde olmakla suçlarken "karısı hamileyken bir başka kadınla fuhuş yapmakla" itham etti. Trump ise bu iddia hakkında cevap verirken sadece "yalan" demekle yetiniyor.

Trump'ın ahlaki açıdan suçlanması oldukça normal. Dünyanın en saçma insanlarından birisinin ABD'yi yönetebilmesinde şaşılacak bir şey de yok ancak Trump'ı "ahlaki" olarak sorgulayan kişi de Joe Biden. 

Fıkra gerçekliğindeki bu durum Filistin halkının katledilmesi için elinden geleni yapan Biden'ı Trump karşısında ahlaklı vaziyete yükseltiyor! Trump da bunun farkında olduğu için olsa gerek Biden'ı aslında Filistin'i desteklemekle suçlayarak "beni seçerseniz İsrai'i daha fazla desteklerim, daha fazla bebeğin ölümü ABD mühimmatı ile gerçekleşir" mesajı vermeden edemiyor!

Etiketler : , , , , ,

HABERE YORUM KAT

4 Yorum