1. HABERLER

  2. HABER

  3. 8 yaşındaki Narin’in cansız bedeni bulundu
8 yaşındaki Narin’in cansız bedeni bulundu

8 yaşındaki Narin’in cansız bedeni bulundu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 Ağustos günü ortadan kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı.

08 Eylül 2024 Pazar 12:20A+A-

Diyarbakır Bağlar’a bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde yaşayan 8 yaşındaki Narin Güran, 21 Ağustos günü Kur’an kursundan çıktıktan sonra evine döndü ve “amcama gidiyorum” diyerek annesi Yüksel Güran’dan izin aldıktan sonra evden ayrılmıştı. Evden ayrıldıktan sonra kuzenleri ve arkadaşlarıyla görüşen Narin’den bir daha haber alınamadı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narin Güran’ın cansız bedeninin jandarma ekipleri tarafından bulunduğunu duyurdu.

Yerlikaya’nın açıklaması şöyle:

“Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun.”

Vali: “Çuval içerisinde gizlenmiş”

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin’in cansız bedeninin Eğertutmaz Deresi’ndeki arama faaliyeti sırasında bir çuvalın çerisinde, üzeri taş ve ağaç dallarıyla kaplanmış bir şekilde bulunduğunu açıkladı.

Zorluoğlu, düzenlediği basın toplantısında şöyle konuştu:

“Kayıp çocuk Narin Güran en son görüldüğünde üzerinde görünen şahsi kıyafetleriyle birlikte dere kenarında çuval içerisinde üzeri taşla gizlenmiş vaziyette sabah saat 08.45 sıralarında maalesef ölü olarak bulunmuştur.

İlk bulgulara göre kayıp Narin Güran’ın öldürüldükten sonra bir çuvalın içerisine konup dere kenarına getirildiği, suyun içerisine yerleştirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla şüphe uyandırmayacak şekilde ve doğal bir görüntü verilerek kapatıldığı anlaşılmıştır.

Daha önce aranılan tüm bölgelerin yeniden aranması çalışmamız kapsamında Eğertutmaz Deresi’nin bu bölgesi yeniden aranmış ve uzman jandarma ekiplerimizce kayıp kızımızın cenazesine ulaşılmıştır.”

Amcası tutuklu

Narin Güran’ın ortadan kaybolmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında Tavşantepe’nin de muhtarı olan amcası Salim Güran tutuklanmıştı.

Salim Güran’ın aracından Narin’e ait DNA örneklerinin bulunduğu ve Narin’in kaybolmasının ardından telefonundaki Whatsapp yazışmaları ve görüşme kayıtlarını sildiği ortaya çıkmıştı.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum