1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. 17 yaşındaki Suriyeli genç ırkçı vandallar tarafından katledildi!
17 yaşındaki Suriyeli genç ırkçı vandallar tarafından katledildi!

17 yaşındaki Suriyeli genç ırkçı vandallar tarafından katledildi!

Antalya Serik’te Ahmet Handan El Naif adlı 17 yaşında Suriyeli bir genç, 2 Temmuz Salı günü öğle saatlerinde sokakta yürürken motosikletle önünü keserek kendisine saldıran üç kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

03 Temmuz 2024 Çarşamba 15:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Dezenformasyon ve algı operasyonlarıyla mültecilere karşı başlatılan nefret kampanyasını Türkiye'yi kaosa sürüklüyor. Kayseri'de başlayan hınç ve şiddet Türkiye'nin tamamına yayılma riski taşıyor.

Antalya Serik’te Ahmet Handan El Naif adlı 17 yaşında Suriyeli bir genç, 2 Temmuz Salı günü öğle saatlerinde sokakta yürürken motosikletle önünü keserek kendisine saldıran üç kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Antalya yerel medyasına göre; polis, çeşitli suç kayıtları bulunan R.Ö., Y.Y. ve İ.Ö. adlı saldırganları yakalayarak gözaltına aldı.

 

Ahmet Handan El Naif'in ölümünün sorumluları hiç şüphesiz ırkçı siyasetçiler ve mülteci düşmanlığı propagandasını yapan yayın organlarıdır! Türkiye'de ırkçılığa karşı gerekli hukuki önlemler ve yaptırımlar uygulanmaya başlanmadıkça yaşanan bu kaosun gerçek anlamda sona ermesi de mümkün gözükmüyor!

grjx5zxxsaao0uv.jpg

HABERE YORUM KAT

8 Yorum