1. HABERLER

  2. ETKİNLİK-EYLEM

  3. ‘1 Çanta Gelecek’ kampanyası ile zor şartlardaki çocuklarımızın eğitimine destek olalım
‘1 Çanta Gelecek’ kampanyası ile zor şartlardaki çocuklarımızın eğitimine destek olalım

‘1 Çanta Gelecek’ kampanyası ile zor şartlardaki çocuklarımızın eğitimine destek olalım

Yeryüzü Çocukları Derneği, depremden etkilenmiş, savaş yaşamış, ekonomik krizde olan çocukların eğitimine katkı sağlamak için ‘1 Çanta Gelecek’ adı altında kampanya başlattı. Kampanyaya Özgür-Der de destek veriyor.

02 Eylül 2023 Cumartesi 23:36A+A-

HAKSÖZ-HABER

Zor şartlarda okula hazırlanan çocukları en çok ne motive eder?

Dolu bir çanta, güzel kalemler, hoş kokulu silgiler…

Depremden etkilenmiş, savaş yaşamış, ekonomik krizde olan çocuklar da diğer çocuklar gibi yeni okul döneminin başlamasına hazırlanıyor. Özellikle deprem bölgesindeki pek çok çocuk yaşadıkları ağır travmanın ardından; okulları, evleri ve mahalleleri değişmişken tekrar okula başlayacak.

Yeni okul dönemi başlarken, Yeryüzü Çocukları Derneği okul seti kampanyası ile deprem bölgesi başta olmak üzere, Gazze, Yemen, Keşmir ve Suriye gibi yıllardır krizin içinde yaşayan çocuklarımız için hediye çantalar hazırlıyor. Yaşadıkları kötü günleri bir nebze olsun unutturmak, yeni okul dönemine yeni heyecanlarla başlamalarını sağlamak için çocukların yanında oluyor. Deprem bölgesi başta olmak üzere 5 ülkede toplam 5.000 çocuğa okul setinin dağıtılacağı bu kampanyaya Özgür-Der de destek oluyor.

Okul seti içerisinde, çanta, kalemlik, kurşun kalem, uçlu kalem, kırmızı kalem, uç, kalemtraş, silgi, makas, yapıştırıcı, kuru boya, sulu boya, pastel boya ve her çocuğun eğitim seviyesine uygun defterler gibi eğitim materyallerini içeriyor. Kampanya, aileleri maddi açıdan zor durumda olan çocuklara, eğitimde eşit fırsatlar sunarak onların potansiyellerini tam anlamıyla geliştirmelerine olanak sağlayacak.

Kampanya Nasıl Destek Olabilirsiniz?

Bu anlamlı kampanyaya destek vermek için herkes katkı sağlayabilir. Siz de Yeryüzü Çocukları Derneği'nin internet sitesi üzerinden kampanyaya bağış yaparak, dolu bir çanta ile depremden ve krizlerden etkilenmiş ihtiyaç sahibi çocuklara “yanındayım” diyebilirsiniz.  Her bağış, bir çocuğun geleceğine ışık tutacak ve onların umutlarını yeşertecektir.

Okula heyecanla koşacak minikler için hemen şimdi bir Okul Seti hediye edin!

Bir Okul Seti hediye etmek: 550 TL

f3ha4ixxaauj2z2.jpg

Destek ve İletişim Bilgileri

Okul Seti Kampanyası hakkında daha fazla bilgi almak ve kampanyaya destek olmak için lütfen aşağıdaki bağış kanallarımızı ve iletişim bilgilerimizi  kullanabilirsiniz:

Online bağış: https://bagisyap.yeced.org/bagis/okulseti2023

Hesap Numaraları:

Albaraka Türk Katılım İban: TR12 0020 3000 0933 4529 0000 01

Kuveyttürk İban: TR37 0020 5000 0942 3613 0000 01

Ziraat İban: TR73 0001 0009 6596 3168 3250 01

Hesap Adı: Yeryüzü Çocukları Derneği

Açıklama: Okul Seti/ isim / telefon numarası

E-posta: [email protected]

Telefon: +90 212 909 20 45

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT